Hamnvägen 21 A och B
Hamnvägen 21 A och B
Niklas Davidsson, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Niklas Davidsson

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Hamnvägen 21 A och B


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Hamnvägen 21 A och B


Kommande försäljning

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Pampig och spatiös villa med unik trädgård och oslagbart centrumläge!

Äntligen, ett unikt boende centralt i Norrtälje med en stor trädgård gränsande mot allmänning. Denna barnvänliga villa på 230 + 30 m² erbjuder en uthyrningsdel som går att nyttja som generationsboende, för bonusfamiljen och/eller verksamhet.

Vid första anblick möts ni av en välskött uppfart med plats för tre bilar, elbilsladdare under installation, cykelställ, vedförråd och en gräsmatta med äppel- och plommonträd. En trappa bredvid verkstaden leder upp till baksidan och den stora, sagolika trädgården. Huset, fördelat på tre plan, är i utmärkt skick med tilläggsisolerat tak, ny dränering och ny isolerad suterrängvåning.

Bostaden
Här finns en altan i bästa solläge, perfekt för sociala tillställningar. Via en trappa når ni husets mellanvåning som erbjuder en stor och rymlig hall, två sovrum, ett badrum med badkar och dusch, ett stort allrum med utgång till en balkong och ett luftigt vardagsrum med öppen spis. Det fullt utrustade köket har gott om arbetsyta och plats för matbord samt utsikt över trädgården.

Verkstad och Entré till Lägenheten
Från uppfarten finns en ingång till en praktisk verkstad, idealisk som lager, arbetsplats eller hobbyverksamhet. Verkstaden är utrustad med varmt och kallt vatten samt vattenburen värme. Intill verkstaden ligger en rymlig tvättstuga med tvätt- och torktumlare, linneskåp, arbetsbänk och gott om förvaringsutrymme. Från tvättstugan når ni teknikrummet med ackumulatortank, central för uppvärmning, el och fiber samt en trappa upp till mellanvåningen. Här finns även en låsbar ingång till lägenheten.

Lägenheten
Lägenheten har en egen ingång under tak som även kan nyttjas som uteplats. Den 72 m² stora lägenheten erbjuder ett vardagsrum med braskamin, ett sovrum, kök med matplats, diskmaskin, wc och duschdel med bastu samt egen tvättmaskin. Lägenheten passar perfekt som perfekt generationsverksamhet, för bonusfamiljen och/eller verksamhet eller uthyrning. Hamnvägen är en central adress med ett populärt gångstråk, vilket ger ypperlig möjlighet att driva en verksamhet nära Norrtäljes stadskärna.

Övre Plan
Övre plan nås via en trappa från mellanvåningens hall eller via trädgårdens balkong. Här finns ett stort allrum, två sovrum, ett kontor/gästrum och ett helkaklat badrum med golvvärme och ångbastu. Allrummet har ett vackert fönsterparti och en stor altan i sydväst läge med grill och sittplats för större sällskap.

Trädgården
Den terrasserade trädgården är insynsskyddad och erbjuder en mängd olika etapper med odlingsdelar, bärbuskar, en damm med fontän och en jordkällare. Trädgården har överraskat många besökare med sin unika och vackra natur.

Arrende och Möjlighet till Utökning av Tomt
Det finns möjlighet att köpa till ca 500 m² tomtyta från Norrtälje kommun, vilket ger chans att utvidga trädgården och bygga exempelvis ett Attefallshus som studio/ateljé samt gäststuga. På arrendet finns idag en jordkällare och redskapsbod. En stor jämn plats finns också för stadsodling, lekplan eller eldplats.

Lusthus
Lusthuset är påkostat och välisolerat med högt i tak, ekparkett och förberett för golvvärme. Det är utrustat med gjuten spis och FTX-system samt har en stor altan i sydväst läge.

Ekonomismart Byggnad med Hög Energiklass
Genom uthyrning av delar av bostaden och energismarta lösningar som solpaneler och fjärrvärme kan huset bli självförsörjande med låga boendekostnader. Huset har energiklass B och anses ha en låg energianvändning. Byggnader som har en energianvändning som motsvarar de krav som ställs på ett nybyggt hus idag får energiklass C eller högre. Energiklassen kan ge fördelaktiga grönt bolån hos banken. Huset är besiktigat protokollet hittar ni under fliken dokument.

Renoveringar
Flertalet renoveringar har utförts, bland annat installation av solpaneler och dränering av huset. För mer detaljer, se rubriken "Renoveringar".

Område
Centralt läge med närhet till Norrtäljes stadskärna, skolor, butiker och natur. Goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Gångavstånd till bad- och båtplatser samt ett rikt friluftsliv.


Tillträde enligt överenskommelse.


Boarea/biarea
230/30 kvm
Driftkostnad
37 035 kr/år
Tomtarea
927 kvm
Rum
9 rum (5-7 sovrum)

Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta Niklas för mer information kring Hamnvägen 21 A och B.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Ekonomismartbyggnad med uthyrningsdel och verkstad. Här finns plats för hela familjen, gästerna och verksamheten. Unik chans att köpa till ca 500m² tomtyta som idag arrenderas.
Unikt boende centralt i Norrtälje!

Ekonomismartbyggnad med uthyrningsdel och verkstad. Här finns plats för hela familjen, gästerna och verksamheten. Unik chans att köpa till ca 500m² tomtyta som idag arrenderas.

Fantastiks plats att avnjuta en lugn stund i fred eller med vänner och familj.
Unikt boende centralt i Norrtälje!

Ekonomismartbyggnad med uthyrningsdel och verkstad. Här finns plats för hela familjen, gästerna och verksamheten. Unik chans att köpa till ca 500m² tomtyta som idag arrenderas.

Lusthus

Fantastiks plats att avnjuta en lugn stund i fred eller med vänner och familj.

Terrasserad trädgård i insynsskyddat läge med sagolik natur! Olika etapper med odlingsdel, röda och vita vinbär, hallon och krusbär, damm med fontän, redskapsbod och jordkällare. Vitsippor, liljekonvaljer och blåbär växer fritt på tomten.
Sagolik trädgården

Terrasserad trädgård i insynsskyddat läge med sagolik natur! Olika etapper med odlingsdel, röda och vita vinbär, hallon och krusbär, damm med fontän, redskapsbod och jordkällare. Vitsippor, liljekonvaljer och blåbär växer fritt på tomten.
Rumsbeskrivning

01
Hall (Souterrängplan)

Välkommande hall med plats för ytterkläder och skor.

Laminatgolv och målade väggar.


02
Vardagsrum (Souterrängplan)

Rymligt och luftigt rum med braskamin och fönster i två väderstreck.

Golv i laminat samt vitmålade väggar.


03
Kök med matplats (Souterrängplan)

Ljust och fullutrustat kök med generös arbetsyta och plats för en matplats. Köket är utrustat med spis, ugn, och fläkt, samt rostfri diskho, diskmaskin och kyl/frys. Golvet är belagt med laminat och väggarna är målade.


04
Sovrum (Souterrängplan)

Ett rymligt sovrum. Här finns plats för dubbelsäng och skrivbord. Två inbyggda garderober ger generösa förvaringsmöjligheter.

Rummet har laminatgolv och vitmålade väggar.


05
Passage (Souterrängplan)

Passage i anslutning till hallen, där du hittar ingången till duschdelen med bastu samt toaletten. Här finns det en tvättmaskin. Här finns även en ingång till teknikrummet och en trappa som leder upp till mellanplanet. Denna ingång kan stängas vid behov.


06
Toalett (Souterrängplan)

Toalett med klinkergolv och målade väggar.


07
Dusch med batsu (Souterrängplan)

Helkaklad duschdel med eluppvärmd bastu i anslutning.


08
Teknikrum (Souterrängplan)

Rummet ligger i anslutning till trappan upp till mellanplanet och ingången till uthyrningsdelen. Här finns uppvärmningscentralen med fjärrvärme, ackumulatortank, solfångare samt anslutning till den vattenmantlade vedspisen i vardagsrummet.


09
Tvättstuga (Souterrängplan)

Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns en inbyggd strykbräda med timer, en stor garderob för exempelvis vinterkläder, samt ett linneskåp. Dessutom finns en praktisk arbetsbänk med diskho.


10
Verkstad (Souterrängplan)

Stor, praktisk och uppvärmd verkstadsdel med generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Inbyggda skåp ger ytterligare förvaring. Verkstaden har en basenhet för centraldammsugaren med uttag på varje våningsplan samt i verkstaden och tvättstugan. Ingång från uppfarten med eget kodlås och åtkomst från huset via tvättstugan.


11
Hall (Bostaden)

Spatiös hall som binder samman alla rum på planet samt trappan upp till övre plan. Här finns generöst med utrymme för sko- och hatthylla samt hallmöbler.

Hallen har parkettgolv och väggar med panel, tegel och tapet. Taket är av lockpanel, vilket ger en känsla av rymd till rummet. Mot västfasaden finns en tegelvägg, vilket ger rummet en unik och stilfull karaktär.


12
Badrum (Bostaden)

Helkaklat badrum i retro med fina och charmiga detaljer. Utrustat med WC, handfat med, duschdel, platsbyggt badkar samt bidé. Lockpanel med spottar i taket.


13
Sovrum (Bostaden)

Sovrum med plats för säng och skrivbord. En inbyggd garderob ger bra förvaringsutrymme. Rummet har en praktisk skjutdörr. Golvet är av parkett och väggarna är målade. Innertak av ljuddämpande skivor.


14
"Master bedroom" (Bostaden)

Master bedroom med plats för dubbelsäng och fyra inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Ett stort fönsterparti i öst släpper in rikligt med morgonljus. Rummet har även skjutdörr. Golvet är belagt med vinyl och väggarna är tapetserade. Innertak av ljuddämpande skivor.


15
Matrum/bibliotek (Bostaden)

Matrum som idag används som allrum och bibliotek. Rummet har utgång till en balkong på cirka 9 m². Balkongen har ett fint österläge med utsikt över stadsmiljön och är utrustad med vind- och insynsskydd samt plats för bord och stolar. Rummet har parkettgolv och målade väggar. Vävspänt Tak som ger en rymlig och lugn känsla till rummet.


16
Vardagsrum (Bostaden)

Luftigt och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel. Rummet har en mysig öpen spis med smart uppvärmningsfunktion (vattenmantlad), som bidrar till både värme och atmosfär. Vardagsrummet har parkettgolv och målade väggar. Vävspänt Tak


17
Kök med matplats (Bostaden)

Kök med matplats för 6-8 personer. Charmiga detaljer på köksluckorna ger en antydan om husets historia. Köket har gott om arbetsyta med två arbetsstationer.

Utrustningen inkluderar en hel kyl och frys med överskåp, diskmaskin, en dubbel samt enkel rostfri diskho, spis med ugn och fläkt ovanför. Möjlighet finns att öppna upp en utgång mot altanen i trädgården.

Golvet har plastmatta och väggarna är vitmålade. Lättunderhållet masonittak som är målat med lackfärg.


18
Hall/Allrum (Övreplan)

Allrum som binder ihop med planets hall. I hallen finns plats för hatthylla och kapphängare för ytterkläder, samt ett badrum i anslutning. Hallen nås via balkongen i trädgården och trappan.

Vidare möts du av ett stort och luftigt allrum/vardagsrum som sammanlänkar samtliga rum på planet. Det går även att nå planet via mellanvåningen och dess trappa upp från hallen. Stora fönsterpartier i öst erbjuder en trevlig utsikt över staden.

Rummet kan möbleras efter önskemål och har tidigare använts som ett biorum med projektor och surround anläggning. Kattvindar ger extra förvaringsmöjligheter.

Allrummet har parkettgolv och målade väggar. Vit laserat Tak i panel med spotlights i fönstersmygarna.


19
Badrum (Övreplan)

Helkaklat badrum i moderna färger med klinkergolv och golvvärme. Utrustat med vägghängd WC, handfat med kommod och spegelskåp ovanför. Badrumsskåp och en ångbastu med spafunktion finns också. Våtrumsskivor med spottar.


20
Sovrum 1 (Övreplan)

Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Det charmiga snedtaket ger en hemtrevlig känsla, och rummet har både kattvind och garderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Det finns även en ingång till pumprummet.

Rummet har parkettgolv och målade väggar.


21
Sovrum 2 (Övreplan)

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Det charmiga snedtaket ger en hemtrevlig känsla. Rummet har en kattvind med förrådsutrymme samt ingång till FTX-systemet.

Golvet är av parkett och väggarna är målade.


22
Kontor (Övreplan)

Mindre rum som kan användas som gästrum eller kontor.

Rummet har parkettgolv och tapetserade väggar. Vit laserat Tak i panel med spotlights i fönstersmygarna.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

230 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Biarea

30 kvm

Tomtarea

927 kvm

Rum

9 (5-7 sovrum)

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE NORDEN 3

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

3-plans villa i souterräng

Byggnadsår

1949

Om-/tillbyggnadsår

2012

Standardpoäng

48

Grund

Källargrund (betong)

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasad

Tegelfasad/träpanel

Takbeklädnad

Plåt 2012. Papp på takkuporna.

Utv plåtarbeten

Plåt

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft (FTX-System)

Skorstenstyp

Murad skorsten

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Fjärrvärme(el)/solfångare med vattenburetsystem och ackumulatortank. Vattenmantlad vedspis(vardagsrum). Solceller för el.

Renovering omarbetning etc

• 2010 höjning av taket med 40 cm , insprutad isolering. Byggt 2; kupor med 3 glasfönster, bytt alla fönster på plan 3.
• Nytt badrum med golvvärme på plan 3.
• 20 kvm balkong åt väster, regntät, förvaringsutrymme under för trädgårdsverktyg
• 2011 installation av ackumulatortank och 6 sektioner av solfångare, (heatpipes), för varmvatten och värme.
• 2011 ombyggnad av garaget till verkstad, skåpinredning, varmt och kallt vatten, värme. Basenhet för centraldammsugare med uttag på alla plan, kodlås på ny ytterdörr.n
• 2011 inredning och kakling av tvättstuganm
• 2012 parkettgolv i alla rum plan 3
• 2014 start av bygget av Orangeriet, färdigt 2023, attefallsbyggnad vinterisoleradmed 24 fönster , vedspis och insats för brasa
• 2013 10 odlingslådor och kompost Johanna
• 2013 Fontän och vattentrappa i dammen
• 2013 ombyggnad av lägenheten med större kök, diskmaskin
• 2022 installation av 10 solpaneler för el.
• 2024 dränering av väst, norr och öster på huset, isolerat grunden, lett en del regnvatten till stenkista
• 2024 totalrenovering av sovrum i lägenheten
• 2024 ny parkett i sovrum plan 2


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

95 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

66 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2024-06-06

Besiktningsman

Leonard Windisch, LW Din Besiktningsman AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber installerat och betalt.


05
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Altan ovan för verkstad:
Via en gjuten trapp upp från uppfarten nås en altan i trä med spaljé mot allmänheten, här kan man avnjuta en lugn stund med morgonkaffet eller lunchfikat medan ögonen vilar på trädgården. Altanen nås också via mellanplanets entré. Går även att bygga till en ingång från köket i anslutning till altanen.

Balkong i anslutning till det övreplanet:
Stor balkong i bästa solläge, perfekta att sitta ett större sällskap i fred och avnjuta en trevlig stund eller middag. Plats för flertalet sällskaps möbler samt grillen.

Balkong i anslutning till mellanplanet:
Balkong med morgonsol och utsikt över stadsmiljö och trädgårdensframsida. Balkongen är gjuten i betong och har ett fint stålräcke med vind/insynsskydd. Plats för mindre bod med två stolar.

Trätrall vid lusthuset:
Trätrall i anslutning till lusthuset.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

Redskapsbod (arrende) på tomten med plats för trädgårdsverktyg
Jordkällare
Lusthus

Beskrivning, parkering

5-6 st. parkeringsplatser vid uppfarten.


07
Tomt/Servitut
Tomtarea

927 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Beskrivning, tomt

På framsidan av fastigheten finns en plan gräsmatta med fruktträd och bra med plats för odling eller sällskaps möbler. Terrasserad trädgård i insynsskyddat läge med sagolik natur. I första anblick vilar ögonen på en fanatiskt miljö där trädgården utformats sig olika etapper med odlingsdel, plats för kompost, dam med fontän, redskapsbod(arrende) samt lusthus. Charmigt Lusthus byggt 2022. Tomten vetter mot allmänning och ger ett insynsskyddat läge från grannar och allmänhet. Vid farstu och under balkongen i sydväst finns ett perfekt utrymme för arbetsbänk och förvaringsdel.

På framsidan finner ni 3 äppelträd, plommonträd.

På trädgårdensbaksida finner många perenna växter, bärbuskar med hallon, vinbär, blåbär och smultron.

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning, Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning, Avtalsservitut: Optokabel - se beskrivning

Planbestämmelser

Norden, Tomtindelning (Beslutsdatum: 1947-05-20, Senast ändrad: 1998-08-10), Kv norden o norrskenet, Stadsplan (Beslutsdatum: 1946-12-10, Senast ändrad: 1998-08-10), Hjärpen, kajan m.fl, Stadsplan (Beslutsdatum: 1988-03-03, Senast ändrad: 2011-12-06)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

6 998 000 kr (Fastställt avseende år 2024)

Byggnadsvärde

4 910 000 kr

Markvärde

2 088 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

1979

Uppvärmning

18 000 kr/år

Försäkring

5 000 kr/år

Vatten och avlopp

6 000 kr/år

Renhållning

2 035 kr/år

Årlig elförbrukning

23146 kWh/år

Hushållsström

6 000 kr/år

Sammanlagd driftskostnad

37 035 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 45 909 kr/år)

Beskrivning av kostnader

Genom den ekonomi-och miljösmarta uppvärmningssystemet samt solceller kan man försörja större delar av husets driftkostnader.
t.ex. Elproduktion 2023 - 3120kWh. Såld andel 1858. och använt 1262 och sparat 2500kr.

Driftkostnader kan variera mellan familjesättning och drift av bostaden.

Antal personer i hushållet

3

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 6 pantbrev om totalt 3 270 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
6 998 000 kr (Fastställt avseende år 2024)
Byggnadsvärde
4 910 000 kr
Markvärde
2 088 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
1979
Uppvärmning
18 000 kr/år
Försäkring
5 000 kr/år
Vatten och avlopp
6 000 kr/år
Renhållning
2 035 kr/år
Årlig elförbrukning
23146 kWh/år
Hushållsström
6 000 kr/år
Sammanlagd driftskostnad
37 035 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
8 874 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 45 909 kr/år)
Beskrivning av kostnader
Genom den ekonomi-och miljösmarta uppvärmningssystemet samt solceller kan man försörja större delar av husets driftkostnader.
t.ex. Elproduktion 2023 - 3120kWh. Såld andel 1858. och använt 1262 och sparat 2500kr.

Driftkostnader kan variera mellan familjesättning och drift av bostaden.
Antal personer i hushållet
3
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 6 pantbrev om totalt 3 270 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Området
Centrala Norrtälje i norrtälje

Centrala Norrtälje

Här bor du med närheten till allt, stads pulsen och naturen - bästa av två världar helt enkelt!


01
Fördelar med området
Restaurangtätt Motionsspår Bio Sportevenemang Restauranger Stadspuls Hundvänligt Caféer Bowling Bussar Barnvänligt Badstrand Båtliv Parker/Grönområden Liv i rörelse

02
Omgivning

Centrala Norrtälje erbjuder mängder av restauranger och caféer, shopping, service, skolor och förskolor. Allt du behöver för både vardag och nöjen! Ett sten kast bort finner du hamnen, här skapas en naturlig förlängning av Norrtäljes stadskärna, där Sjötullstorget binder ihop den gamla stadsdelen med den nya. I de nybyggda kvarteren finner du populära restauranger med fantastiska uteserveringar, torghandel och grönska!


03
Sport och fritid runt hörnet

Området erbjuder en aktiv livsstil. Här finns flertalet gym, funktionell idrottsanläggning, padel banor och badhus. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns vackra promenadstråk längs Norrtälje ån ut mot Lommarbadet med kringliggande skog och natur, eller hamn promenaden längs Norrtälje hamn vidare ut mot Borgmästarholmen och Kärleksudden.


04
Norrtälje kommun

Kommunen har massvis att erbjuda, exempelvis Grisslehamn som även kan liknas vid ett sommarparadis med bad och övriga aktiviteter vid Ålands hav. GMSS anordnar kurser för segelbåt och olika jolletyper. På närliggande tennisbanor finns en aktiv klubb med utbildningsverksamhet. Varje år genomförs Postrodden med gamla bruksbåtar vilka rors och seglas mellan posthusen i Grisslehamn och Eckerö. En stor folkfest!

I övrigt erbjuder kommunen härliga dagsutflykter, vackra naturområden och en hel del aktiviteter både på land och till havs!


05
Kommunikation

Från Norrtälje busstation kan du ta dig till kommunens alla hörn, dessutom finns pendlar bussar mot Stockholm / Uppsala samt buss till Arlanda.


Använd kartan
X

Platser

Pizzeria Norrtälje & Salladsbar

477 m


Bistro Magasinet Norrtälje

603 m


WineandDineNorrtälje

633 m


Den Gyllene Räven

654 m


Parkskolans Förskola och lågstadium och fritids

172 m


Norrgärdsskolan

176 m


Roslagsskolan

206 m


Vintergatans förskola

319 m


Förskola Kråkbrinken - Pysslingen Förskolor

490 m


Norrtälje sjukhus

1,01 km


Roden gymnasiet

2,81 km


Roslagens sjukhus

50 m


Norrköp

274 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Hav
  520 m
  2 min
  2 min
  8 min
 • Sjö
  1,45 km
  6 min
  7 min
  26 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Niklas!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.