Hantverkaregatan 19 / Norrtälje

Norrtälje centralt - fantastiskt läge vid ån

Slutpris
5 975 000 kr
Boarea/biarea
156/15 kvm
Tomtarea
701 kvm
Såld
2018-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Hantverkaregatan såldes av oss 2018-05-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Hantverkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hantverkaregatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En unik möjlighet att förvärva en fastighet som har " strandläge" utmed Norrtäljeån. Tomten är på 700 kvm och sluttar ner mot ån. Nere vid ån en härlig uteplats. Fastigheten har idag ett trevåningshus med källare där nedre planet idag är restaurang med ca 30 platser. Till restaurangen hör även ett altandäck med ytterligare plats för restauranggäster. De två övre planen har tidigare varit bed & breakfast med ett flertal sovrum samt större kök och separat toalett och duschrum. Huset har bygglov för utbyggnad ner mot vattnet i samtliga plan 22 kvm i vardera plan, se dokument.

På fastigheten finns ett större uthus/ förråd med toalett om ca 60 kvm. På detta hus finns det rivningslov samt bygglov för ett nytt hus om 120 kvm i två plan, se dokument.

En fastighet med fantastiskt läge och för den kreative ger många möjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration