Hattuddsvägen 23 / Hattudden / Norrtälje

Fräsch minivilla i havsnära miljö

Slutpris
2 125 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
25 200 kr/år
Tomtarea
2 035 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hattuddsvägen såldes av oss 2018-11-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Hattuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hattudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fint och välplanerat hus på 78 kvm som kan brukas som permanentbostad likväl som fritidshus av högre standard. Här är boarean fördelad på en rymlig hall, tre sovrum varav ett större med flera garderober samt två mindre med platsbyggda loftsängar, för optimal rymd. Vidare genom huset finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats vid fönstret. Köket är välutrustat och trivsamt med alla tänkbara bekvämligheter så som diskmaskin och gott om skåpplats. Från fönstret ovanför arbetsytorna har man bra koll när besök är på intåg. Vardagsrummet har tak öppet upp i nock och stora fönsterpartier längs en hel vägg. Rummet är byggt i vinkel vilket skapar en naturligt avskild del, trots den öppna planlösningen. Huset är utrustat med duschrum med wc, dusch och handfat samt separat tvättstuga i utrymmet intill.

Ett boende för er som söker mindre än den stora villan, men ändå inte siktar på lägenhet samt er som vill bo i lantlig miljö, men ändå med hög standard på tillvaron. Som ett lyxigt och bekvämt fritidshus passar detta hus såklart också.

Området ligger ca 20 min med bil (13 km) från Norrtäljes stadsgräns och är lättillgängligt då man tar E18 ut på Rådmansö och sedan svänger in vid Vreta Handel.
För båtägaren är detta ett attraktivt läge då man med båtplats i samfälligheten når öppet hav på ett åtkomligt sätt. Den samfällda badstranden är populär bland områdets boenden då den ligger skyddat i viken.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.