Hattuddsvägen 23

Hattuddsvägen 23

Slutpris

2 125 000 kr


Hattudden— Norrtälje

Hattuddsvägen 23


Slutpris
2 125 000 kr

Hattudden— Norrtälje

Fräsch minivilla i havsnära miljö

Välkommen till ett fint och välplanerat hus på 78 kvm som kan brukas som permanentbostad likväl som fritidshus av högre standard. Här är boarean fördelad på en rymlig hall, tre sovrum varav ett större med flera garderober samt två mindre med platsbyggda loftsängar, för optimal rymd. Vidare genom huset finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats vid fönstret. Köket är välutrustat och trivsamt med alla tänkbara bekvämligheter så som diskmaskin och gott om skåpplats. Från fönstret ovanför arbetsytorna har man bra koll när besök är på intåg. Vardagsrummet har tak öppet upp i nock och stora fönsterpartier längs en hel vägg. Rummet är byggt i vinkel vilket skapar en naturligt avskild del, trots den öppna planlösningen. Huset är utrustat med duschrum med wc, dusch och handfat samt separat tvättstuga i utrymmet intill.

Ett boende för er som söker mindre än den stora villan, men ändå inte siktar på lägenhet samt er som vill bo i lantlig miljö, men ändå med hög standard på tillvaron. Som ett lyxigt och bekvämt fritidshus passar detta hus såklart också.

Området ligger ca 20 min med bil (13 km) från Norrtäljes stadsgräns och är lättillgängligt då man tar E18 ut på Rådmansö och sedan svänger in vid Vreta Handel.
För båtägaren är detta ett attraktivt läge då man med båtplats i samfälligheten når öppet hav på ett åtkomligt sätt. Den samfällda badstranden är populär bland områdets boenden då den ligger skyddat i viken.

Välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Driftkostnad
25 200 kr/år
Tomtarea
2 035 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.