Hellasgatan 12

Hellasgatan 12

Slutpris

3 135 000 kr


Kvisthamra— Norrtälje

Hellasgatan 12


Slutpris
3 135 000 kr

Kvisthamra— Norrtälje

Välskött bostadsrättsradhus om 95 kvm 4 rok i populära Kvisthamra. Altan och egen carport!

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva ett av de omtyckta och välplanerade radhusen i Brf Sparta på Hellasgatan! Dessa radhus, som sällan kommer ut till försäljning, ligger på återvändsgata i Kvisthamra med endast 5 minuters promenad till såväl Norrtälje stadskärna som till välrenommerade ICA Kvantum Flygfyren, härliga promenadstråk längs Norrtäljeviken och Societetsparken, Friskis & Svettis, badhus och allmäna kommunikationer. Radhuset om 95 kvm, fördelat på två ljusa plan, inrymmer 3 sovrum, härligt vardagsrum, modernt kök, två dusch/badrum och klädkammare, allt mycket välplanerat! Till detta hör även en insynsskyddad gårdsaltan på framsidan i bra solläge, förråd i anslutning till denna samt egen carport med motorvärmare. Hellasgatan 12 ligger med gavelläge.

Interiören är genomgående välskött och de ljusa färgerna på väggarna tillsammans med de ljusa trägolven på entréplan skapar en mycket hemtrevlig och tilltalande känsla.

Känslan av trivsel nås man av direkt när man kliver in i hallen. Fint klinkergolv med golvvärme och smakfull tapet. Här finns två garderober och plats för klädesavhängning. Den inre hallen känns luftig och ljus och härifrån når man kök, duschrum med WC och tvättmaskin och det rymliga vardagsrummet. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet ger fint ljusinsläpp och här finns utgång till altan på baksidan. Köket är modernt och har bra arbetsytor med god plats för matbord. Utgång till den insynsskyddade gårdsaltanen på framsidan. Övervåningen inrymmer 3 sovrum, badrum med WC och badkar och separat klädkammare. Radhuset får en naturlig avdelning mellan den privata sovrumsdelen på övervåningen och de stora sociala ytorna på entréplan.

Brf Sparta upplåter 18 radhus med bostadsrätter fördelat på sex byggnader med tre radhus i varje byggnad. I anslutning till radhusens carport finns gästparkeringar.

Detta är ett radhus man verkligen kan trivas i och som passar både den mindre som den större familjen.

Missa inte chansen att förvärva ett av dessa omtyckta radhus.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
94.5 kvm
Avgift
3 700 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna radhus på Hellasgatan 12 såldes av oss 2017-05-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.