Kragstatorpsvägen 20

Kragstatorpsvägen 20

Slutpris

4 050 000 kr


Kragsta— Norrtälje

Kragstatorpsvägen 20


Slutpris
4 050 000 kr

Kragsta— Norrtälje

Kragsta - hus med stor garagebyggnad och lägenhet

Välkommen till denna härliga fastighet med många möjligheter. Ett rejält hus med 4 sovrum samt stor garagebyggnad om 160 kvm med separat lägenhet om 50 kvm. Hus i ett plan med öppen planlösning och stort altandäck i söder. Möjlighet att inreda vinden ca 60 kvm boarea.

Stor garagebyggnad med dubbelgarage, stora förrådsutrymmen som passar den händige. På baksidan en carport om 20 kvm. Ovanpå garaget finns en lägenhet om 50 kvm med allrum , kök och badrum. På fastigheten står idag också ett tält om 120 kvm .

Plan, öppen och ljus tomt med sol hela dagen. Stor asfalterad infart med plats för många bilar.

En fastighet som ger möjligheter med påkostade lösningar och i mycket bra skick.

Fastigheten är belägen i härligt lugn miljö. Runt fastigheten finns fantastiska naturomgivningar med härliga promenadstråk. I närheten finns stall och ridhus. Skolor i Svanberga och Skedrid. Till Sundsta Golfbana/Säteri är det 8,5 km och här finns restaurang, folkrace mm. det finns 3 st badplatser i närheten. Trehörningen 4 km, Fyrsjön 5 km och Falken 5 km. Med bil till Norrtälje ca 15 min och till Stockholm 45 min.


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
31 291 kr/år
Tomtarea
3 078 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på kragstatorpsvägen såldes av oss 2020-05-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på kragstatorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.