Kungsgatan 14, Hiss

Kungsgatan 14, Hiss

Slutpris

1 700 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Kungsgatan 14, Hiss


Slutpris
1 700 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Central hörnlägenhet med hiss i huset och stor balkong

Med ett riktigt fint läge på Kungsgatan 14 centralt i Norrtälje ligger denna välplanerade trea komfortabelt med hiss i huset. Här bor du i ett av Norrtäljes mest efterfrågade områden nära stadskärnan med all service, busstation och vårdcentral vid sjukhuset, allt inom cirka 10 minuters promenadavstånd.

Hissen tar dig bekvämt upp till andra våningen där lägenheten ligger fint på hörnet med fönster i tre riktningar. Stor balkong i skyddat läge under tak med förmiddagssol med öppning från köket är ett verkligt stort plus. Genomgående en ljus och trivsam bostad där planlösningen är väldisponerad. Lägenheten är perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ytskikten då den till stor del är i originalutförande. Gemensam tvättstuga finns i föreningen och ett riktigt stort förråd med egen dörr hör till lägenheten. Carport finns ledig att hyra för endast 170 kr/månad. Varmt välkommen på visning av en lägenhet för dig som söker ett komfortabelt boende med hiss och absolut toppläge centralt i Norrtälje.


Boarea
67 kvm
Avgift
5 035 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-01-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.