Kvarnsjövägen 15

Kvarnsjövägen 15

Slutpris

1 365 000 kr


Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Kvarnsjövägen 15


Slutpris
1 365 000 kr

Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Längst in på återvänds väg, helt insynsskyddat, vatten året runt, gästhus, båtplats & nära bad!

Smultronställe mellan sjö och hav, sol från morgon till kväll på lugn återvändsgata, tomten ligger helt insynsskyddat med ett otroligt rofyllt läge. Fastigheten gränsar allmänning och har fin utsikt över natur. Ett vinterbonat fritidshus om 61 kvm på en tillgänglig och barnanpassad sydväst vänd tomt i attraktiva Björknäs, bara 15 min från Norrtälje ut mot Rådmansö. Huset går att nyttja året runt med den borrade brunnen som ger vatten året-runt. Huset fördelas på 4 rok, ett originellt kök med matplats för 4-5 personer, vardagsrum med öppen spis med insats, tre väl tilltagna sovrum, duschrum med toalett, veranda som förlänger säsongen och en stor altan. För gästerna finns ett fint gästhus med plats för fyra bäddar. På tomten finns snickarbod, förråd och vedbod. I trädgården växer, liljor, prästkragar, syrén, hägg, blåbär och pioner.

För den som vill bygga ett nytt hus på en fantastisk tomt tillåter detaljplanen 100 kvm plus attefallare om 30 kvm. Se bilaga Detaljplan.

Till Kvarnsjön med möjlighet till bad är det 250 meter och till badplats och båtplats i havet ca 1,5 km. Backa gård är en gömd pärla med badstrand och båtplats i Björknäsfjärden ca 1,5 kilometer bort som mynnar ut i Hattsundet och vidare i Norrtäljeviken. Här kan du upptäcka ett rikt skärgårdsliv med båten. Skogen runt husknuten bjuder på fina bär- och svampmarker. Härligt lugnt område med promenad stråk och stora tomter. Fastigheten kan bli tillgänglig redan till semestern 2022 om så önskas. Året runt öppen matbutik och SL-buss på cykelavstånd ca fyra kilometer bort, härifrå går även SL-bussen in till Norrtälje. Kvarnsjövägen 15 ligger endast 50 min från Stockholm city!

Välkommen på visning! Är du nyfiken redan nu, går det bra att åka ut och kolla på den fina tomten på egen hand!
/ Michelle Cardonius Friberg
0766 - 77 71 18


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
20 285 kr/år
Tomtarea
1 974 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kvarnsjövägen såldes av oss 2022-06-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kvarnsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.