Länna Norrbyvägen / Norrtälje

Länna Norrby- stor obebyggd fastighet med möjligheter

Slutpris
2 200 000 kr
Tomtarea
4 ha
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE LÄNNA-NORRBY 1:4
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna tomt på Länna Norrbyvägen såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Länna Norrbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Länna Norrbyvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att i en fantastisk Roslagsmiljö förvärva 4 ha mark. Fastigheten ligger en i en härligt idyllisk miljö med ängar kombinerat med en del skog och åkerholmar. Fastigheten lämpar sig väl som hästgård alternativt bostadshus med större gårdsbyggnad. Väg direkt i anslutning till fastigheten, det finns även el i tomtgräns. Nuvarande ägare har 2018 fått förhandsbesked om att bygga bostadshus alternativt fritidshus samt carport/garage och stall (se pdf under dokument). Åk gärna ut själva för att se på fastigheten och omgivningarna.

Länna Norrby ligger i en härlig Roslagsmiljö i södra Norrtälje kommun med någon kilometer till havet samt ca 15 min till Norrtälje. I Bergshamra ca 10 min finns välsorterad livsmedelsaffär, vårdcentral, skola samt byggvaruhus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.