Lilla Björkvägen 6

Lilla Björkvägen 6

Slutpris

2 795 000 kr


Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Lilla Björkvägen 6


Slutpris
2 795 000 kr

Frötuna - Björknäs— Norrtälje

En lugn oas i perfekt solläge sydväst. Ljuvlig naturtomt med altaner & utsikt. Nära bad & båtplats!

Välskött vinterbonat fritidshus i fint skick på lugn återvändsgata. Ett vinterbonat fritidshus om 62 kvm på en lättskött och vacker sydväst vänd tomt i attraktiva Björknäs, bara 10 min från Norrtälje ut mot Rådmansö. Huset passar likväl för den kräsne fritidshusspekulanten som för den permanentboende. Huvudhuset fördelas på 3 rok, ett rustikt kök med köksö och diskmaskin, luftigt vardagsrum med fin utsikt över natur, trägolv och braskamin, två bra sovrum, duschrum samt hall. En drömlik trädgård som en vacker oas med berghällar, uteplatser på olika etage och utsikt över vacker natur. Fastigheten ligger helt insynsskyddat och oasen måste upplevas på plats då den ligger mycket gömd.

Här finns bekvämligheter som vatten året runt, diskmaskin, tvättmaskin, garage, fjärrstyrd belysning, två fint renoverade och vinterbonade gäststugor och fiber installerat. En underbar vindskyddad altan i sydväst med läckert glasräcke, ljuvlig utsikt och plats för många. Backa gård är en gömd pärla med badstrand och båtplats i Björknäsfjärden ca 700 meter bort som mynnar ut i Hattsundet och vidare i Norrtäljeviken. Här kan du upptäcka ett rikt skärgårdsliv med båten. Skogen runt husknuten bjuder på fina bär- och svampmarker. Året runt öppen matbutik och SL-buss på cykelavstånd ca fyra kilometer bort. Lilla Björkvägen 6 ligger endast 50 min från Stockholm city!

En riktig pärla, välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
9 140 kr/år
Tomtarea
2 628 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-09-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Lilla Björkvägen såldes av oss 2022-09-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lilla Björkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.