Maria Winkvists väg 10 lgh 1605 / Solbacka Strand / Norrtälje / Nyproduktion

Högst upp med fin balkong i västerläge!

Brf Havsvyn
Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 785 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2018-04-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brf Havsvyn - högt och fint beläget med ett vackert naturnära läge i ett av Norrtäljes nyaste och mest efterfrågade områden - Solbacka Strand. Här erbjuds en funktionellt planerad lägenheten med hög grundstandard samt tillvalsutrustad utan extra kostnad. Hiss i huset och stora balkong.

Högst upp! Trevlig och välplanerad tvåa med fin balkong i västerläge med kvällssol. Ballingslövkök med vita skåpluckor och vitt väggkakel ovan bänkskiva i laminat. Öppen planlösning mellan kök och umgängesyta. Lägenheten är tillvalsutrustad utan extra kostnad med bl.a handfatskommod med utdragbara lådor, handduksvärmare samt duschpaket med takdusch. Spegelskåp med ledbelysning upptill samt nedtill mot tvättstället samt dolt eluttag. Bra förvaring med klädkammare från sovrummet.

Lägenheten är färdigställd och besiktigad med flexibelt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration