Maria Winkvists väg 10 lgh 1206 / Solbacka Strand / Norrtälje / Nyproduktion

Fin balkong mot kvällssolen

Brf Havsvyn
Slutpris
1 545 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 992 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gaveltvåa med härligt kök och vardagsrum med öppen planlösning där ljuset flödar in från två håll. Balkong i västerläge mot kvällssolen. Välkommen till Brf Havsvyn - högt och fint beläget med ett vackert naturnära läge i ett av Norrtäljes nyaste och mest efterfrågade områden - Solbacka Strand. Här erbjuds funktionellt planerade lägenheter om 1-3 rok med hög grundstandard, hiss i huset och stora balkonger. Samtliga lägenheter har genomtänkta planlösningar med en inredning som är framtagen för att leva upp till ett modernt och funktionellt boende. Helkaklade duschrum med klinkergolv där komfortvärme är standard. Kök från Ballingslöv och maskinell utrustning från Siemens. Möjlighet finns att göra egna tillval för att skapa just ditt drömboende. Produktionen är i full gång och inflyttning är planerad redan till början av 2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration