Norrängshöjden 7

Norrängshöjden 7

Slutpris

3 300 000 kr


Håtö— Norrtälje

Norrängshöjden 7


Slutpris
3 300 000 kr

Håtö— Norrtälje

Ett hus med häftiga detaljer och wowfaktor

Välkommen till Norrängshöjden 7 och detta välplanerade hus med stora ytor för socialt umgänge.
Här välkomnas du av en häftig planlösning, ett allrum som går vidare ut mot kök och matplats samt via stora öppningsbara fönster tar dig vidare ut på den vidbyggda altanen. Här har man lyckats få till en känsla av harmoni och det finns ytor att vara på i alla väder. I det stora allrummet med den generösa takhöjden finns braskamin. Tomten är stor och angränsar till allmänning. Det finns stora ytor för odling, lek och spel. Huset är placerat på höjden och härifrån kan du på de olika uteplatserna njuta av solen hela dagen och en bra stund in på kvällskvisten. Huset känns modernt och funktionellt på ett utomordentligt sätt.

Norrängshöjden tillhör Vikens samfällighet, en förening med god ordning och reda och som tar väl hand om området och dess omgivningar. Läs gärna mer information via föreningens egna hemsida: https://www.vikenssf.se/

• Modernt och extremt välplanerat hus
• Kommunalt vatten och avlopp
• Fiber
• Generös byggrätt
• Hus på höjden med allmänning som granne
• Promenadavstånd till Håtöviken
• Möjlighet till båtplats
• Stor tomt om hela 2392kvm
• 3 sovrum av bra storlek
• Braskamin
• SL-buss

Håtö är ett populärt område och har stora och många gemensamma ytor. Tomterna här är stora vilket gör att du bor privat med utrymme runt dig, området har även stora allmänningar vilket gör området unikt och här upplever du en natur som är få förunnat.
SL-buss 631 går ute vid stora vägen. Närmsta mataffär har du vid Vreta, Spillersboda lanthandel samt Ica-Gräddö. Vill du ta en långpromenad eller en gedigen cykeltur kan du via Spillersboda ta dig via gemytliga grusvägar hela vägen till Marholmen där det finns en hotellanläggning med restauranger och fik.
Rådmansö Bageributik finns i Södersvik och har bakverk som måste upplevas. I din närhet finns Håtö gård med westernkänsla. Åker du längre ut mot Rådmansö finns Samstorps gård med eventkvällar och viltsafari. Vill du uppleva ännu mer vacker natur ska du ta dig till Riddersholm naturreservat och ta med dig en fulladdad picknickkorg.

Vill du ha fler tips på saker att göra i närområdet, fråga mig Maria Strömbäck, din lokala mäklare på Håtö.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
21 494 kr/år
Tomtarea
2 392 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Norrängshöjden såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Norrängshöjden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.