Norrhyttevägen 11

Norrhyttevägen 11

Slutpris

6 350 000 kr


Harka— Norrtälje

Norrhyttevägen 11


Slutpris
6 350 000 kr

Harka— Norrtälje

Enplansvilla med dubbelgarage i Harka!

Välkommen till en enplansvilla i charmiga Harka.
Fastigheten erbjuder en villa på 140 kvm samt ett dubbelgarage på ca 80 kvm med en nybyggd lägenhet ovanpå som är på ca 50 kvm och bakom garaget en friggebod.
Här har ni sol nästintill hela dagen med en stor och rymlig tomt och en generös altan för att njuta på. Vacker natur runtomkring med närhet till både bad och Norrtälje stadskärna.
Fastigheten har borrad brunn och trekammarbrunn med infiltration.

Väldigt bra planlösning som passar de flesta. Högt i tak och bästa solläge. Stort vardagsrum med en öppen lösning mot köket. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och matplats. Fyra sovrum där ett är master bedroom. Badrummen ligger väl utplacerade i anslutning till sovrummen. Golvvärmeoch ventilation i hela huset genom frånluftsvärmepump.
Gott om förvaringsutrymmen i huset såväl som garaget.

Garaget som är byggt 2017 har dubbla automatiska portar är i väldigt hög standard där ni har utrymme för diverse hobby utefter intresse. Längst in i garaget är det ett skiljevägg som förvaringsutrymme.
Lägenheten som är fullt utrustad med 2 r o k stod klar 2021.

Skolor och förskola finns inom 5 min med bil. Frötuna skolan är närmast men bar 8 min till Kvisthamraskolan. Förskolor finns det ett par stycken inom 5-8 min att välja på.
Avståndet till Norrtälje är ca 7-8 min med bil. Närhet till buss bara några hundra meter bort. Restiden till Stockholm är ca 1 timme.

Varmt välkomna på visning.


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
42 182 kr/år
Tomtarea
2 725 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Norrhyttevägen såldes av oss 2021-04-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Norrhyttevägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.