Norrskensvägen 1 / Solbacka / Norrtälje

Fantastiskt boende på lugn återvändsgata med genomgående hög standard!

Slutpris
3 985 000 kr
Boarea/biarea
133/45 kvm
Driftkostnad
30 378 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrskensvägen såldes av oss 2020-03-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Norrskensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Norrskensvägen 1 och denna fantastiska villa i familjevänliga och attraktiva Solbacka!

Fastigheten är belägen på en lugn återvändsgata med fina strövområden och närhet till förskola, pizzeria samt busshållplats.
Huset har med varsam hand renoverats på ett mycket stilsäkert vis. Otroligt snygg finish med genomgående smakfulla färg- och materialval. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av en härlig rymd och karaktär.
Invändigt erbjuds gott om sällskapsytor, generös takhöjd och bra storlek på samtliga rum. Utgång till altanen från både sovrummet och vardagsrummet. Inglasat uterum med utrymme för soffgrupp och matplats.
Fastigheten erbjuder en lättskött och fin trädgårdstomt med plana ytor för lek och spel. Parkering både vid entrè samt garaget.

Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.