Ösbyvägen 84 / Roslags-Bro / Norrtälje

Välkommen till denna härliga sommardröm

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
64 kvm
Driftkostnad
12 672 kr/år
Tomtarea
1 940 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ösbyvägen såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Ösbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags-Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna Roslags idyll om ca 64 kvm på en stor varierad trädgårdstomt om 1 940 kvm.

Det charmiga huset har vardagsrum, kök, badrum och ett stort nybyggt sovrum. Det lantliga köket med stor matplats med vacker utsikt över ängarna och har mysiga detaljer så som vedspis och platsbyggd spiskåpa. Vardagsrum i vinkel med fönster i två väderstreck med en braskamin centralt placerad, utgång till uteplatsen. Helkaklat badrum..

Den stora varierade tomten ligger avskilt och husen är högt placerade, en del plan gräsyta med bärbuskar och äppelträd. Här finns även förråd, lekstuga och ett gästhus som är mysigt inrett.
Huset ligger i Ekeby med vackra omgivningar med blandad bebyggelse med allt från gamla torp till bondgårdar. För den golfintresserade så ligger Roslagens golfklubb endast 10 min bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.