Parisslingan 32

Parisslingan 32

Slutpris

1 680 000 kr


Harka— Norrtälje

Parisslingan 32


Slutpris
1 680 000 kr

Harka— Norrtälje

Väl omhändertagen 70-tals dröm!

Välkommen till denna 70-tals dröm som förvaltats med omsorg och kärlek! Huset erbjuder en praktisk planlösning, där du har stor umgängesyta i vardagsrum och kök. I direkt anslutning finns den härliga uteplatsen som är under tak. Två sovrum. Huset har dessutom, wc-rum samt en separat dusch. Här finns eget vatten och du kan nyttja bostaden året om! Stor gäststuga, perfekt för övernattande gäster. Trädgården är uppvuxen och vacker. Båda husen är renoverade utvändigt 2015. Fastigheten ligger placerad i det populära och välskötta området Harka-Paris, där du hittar fantastisk skärgårdsnatur, gemensam badplats, klubbhus samt bastu. (300 m). Vill du veta mer om området besök gärna samfällighetens hemsida, www.parisnorrtaelje.se Det här huset och dess omgivningar måste upplevas. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
58/13 kvm
Driftkostnad
17 190 kr/år
Tomtarea
2 135 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Parisslingan såldes av oss 2018-09-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Parisslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.