Rönnbärsvägen 23 / Fågelsången / Norrtälje

Villa i eftertraktade Fågelsången!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
33 034 kr/år
Tomtarea
631 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Rönnbärsvägen såldes av oss 2020-10-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rönnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelsången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa i eftertraktade Fågelsången som mäter 144 kvm i 1,5 plan.

Fågelsången är centralt beläget i Norrtälje med en kortare promenad till Norrtäljes stadskärna som erbjuder butiker, restauranger samt annat serviceutbud.
I Fågelsången finns förskolor, skolor, bussförbindelse samt matbutiker.
Villan som är i två plan har 4 sovrum fördelat två på varje plan. Ett badrum på nedre plan och ett på övre plan. Två stycken vardagsrum/allrum.
Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om plats för både matbord och soffgrupp. Härifrån når ni också tvättstugan.
Fiber finns indraget och kopplat.

Till fastigheten har ni också ett stort garage med förrådsdel som kan omvandlas till en egen lägenhet för tonåringen alternativt uthyrning.
På baksidan har ni en större allmänning gränsande till tomten och ganska insynsskyddat.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fågelsången

Villa/radhus området Fågelsången är ett lugnt och trivsamt bostadsområde i norra Norrtäljes innerstad.

Familjeliv

Här finner du en perfekt plats att bosätta sig med familjen eller om du bara söker dig ut till ett lugnt område men ändå vill ha närhet till resten av Norrtälje.

Natur

Närhet till naturlivet och skogspromenader finns i detta område. En promenad in i skogen finner du Porshanken som är ett gammalt soldattorp från 1800 talet. Idag används det av den ideella föreningen Club of Western. Här finns det möjligheter för skolutflykter och grillplats. Elljusspår på 11,5 km har utgångspunkt här.

Livsmedel

ICA Norrköp ligger strax söder om Fågelsången. Norrköp är en butik som tänker på framtiden och lägger vikt på miljöval och lokala leverantörer. Coop Nära finns också tillgängligt och har generösa öppettider. Precis vid coop butiken finns en obemannad OKQ8 och Pizzeria Arena med goda omdömen.

Skolor

I Fågelsången finns Freinetskolan Mimer med klasser från förskolan upp till årskurs 9. I den östra delen av Fågelsången finner du Solbacka förskola. På andra sidan av Vätövägen finns Grindskolan som tar in elever i årskurserna F-9 och Parkskolan med årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.