Roslagsbrovägen 385

Roslagsbrovägen 385

Slutpris

1 810 000 kr


Bredsättra— Norrtälje

Roslagsbrovägen 385


Slutpris
1 810 000 kr

Bredsättra— Norrtälje

Drömmen om torpet på landet!

Har du alltid drömt om torpet på landet, dit du kan åka och koppla av? Du är då varmt välkommen till denna vackra idyll i Bredsättra. Här finns ett torp fullt med härliga detaljer och massor av charm, huset har en lång och gedigen historia att berätta. Huset är välbevarat och alla ägare genom tiderna har tagit väl hand om huset och bevarat dess detaljer. Köket har fungerande vedspis och plats för matbord. Sommarvatten från egen borrad brunn finns indraget i huset. Köket har massor att upptäcka och här finns flera detaljer bevarade i form av förvaringslådor, hemlig skåp , ett finsnickeri utan dess like. En trappa upp finns ytterligare allrum samt ett sovrum. Tillbyggd glasveranda gjordes 2010. Två gästhus när du har vänner över på besök, det finns plats för alla! Gott om förvaringsmöjligheter i de bodar som finns på tomten samt ett gediget utedass.
Underbar naturtomt som omringas och smälter in i naturen runt om. Bär och svampskogar finns i närområdet. Detta är en plats dit du åker och njuter av tillvaron och miljön runt om. Närområdet har massor att erbjuda, gillar du att promenera och bada när vädret tillåter? Det finns då en mysig promenadväg ner till sjön Ösmaren där du kan njuta av ett dopp.
Väl underhållen väg utanför som plogas vintertid. SL-buss 645 som går från Norrtälje busstation dit du från Stockholm åker med SL-buss 676. Ställ utanför och vikna så stannar bussen, detta är ett så kallat vinkområde. Huset ligger endast 20-25 minuter ifrån centrala Norrtälje och du har en bra bilväg hela vägen ut.
Kommunalt bad finns i Rådasjön ca 15 minuters bilväg från huset.
Vill du vidga dina vyer finns massor att upptäcka, varför inte åka till Älmsta och Bondens Glasskalas, Väddö Gårdsmejeri, ta en tur till Grisslehamn och hoppa på den stora färjan till Åland.
Besök vackra Norrtälje där småstadsidyllen fortfarande lever kvar, ta en fika på Café Hörnan som är stans äldsta café, eller varför inte ta en promenad längs ån ut till den nya stadsdelen i hamnen.


Varmt välkommen på visningen av Roslagsbrovägen 385.


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
7 553 kr/år
Tomtarea
1 264 kvm
Rum
4 rum (1 sovrum)
Såld
2020-11-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Roslagsbrovägen såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsbrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.