Roslagsgatan 27, lgh B1002 / Centrala Norrtälje / Norrtälje / Nyproduktion

Stor härlig fyrarummare med uteplats

Sparven Roslagsgatan
Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
5 185 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2017-05-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett helt nya område centralt i Norrtälje, Brf Sparven. Huset byggs i vinkel längs med gatorna och markeras med ett torn i hörnet, som en hyllning till den gamla stadsvillan, som tidigare fanns på den här platsen. Brf Sparven omfattar 24 stycken väldisponerade lägenheter från 1 rum och kök upp till 4 rum och kök med storlekar från 35 m² till 117 m². Avskärmat från gatan, finns en lugn och trivsam innergård med sydvästvända balkonger och uteplatser Lägenheterna har genomgående hög standard med både hiss och garage i huset. Möjlighet finns att göra egna tillval för att skapa just ditt drömboende. Här bor du centralt med närhet till all tänkbar service, allmänna kommunikationer och Norrtäljes fina skärgårdsmiljö. Inflyttning planeras preliminärt till höst/vinter 2018. För mer information besök gärna www.credentia.se.
Denna välplanerade fyra ligger lugnt beläget mot den fina innergården med bra umgängesytor och stort kök. För din komfort finns ett stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett komplett wc dusch. Uteplats från vardagsrummet in mot gården i västerläge. Vacker huskropp med spröjsade fönster och putsade fasader som är en modern tolkning av byggnadstraditionen i Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration