Sjöängsvägen 5

Sjöängsvägen 5

Slutpris

6 250 000 kr


Spillersboda— Norrtälje

Sjöängsvägen 5


Slutpris
6 250 000 kr

Spillersboda— Norrtälje

Läckert & bekymmersfritt boende i skärgården, 150 m från havet & kvällssol!

Välkommen till Sjöängsvägen 5, i attraktiva Spillersboda!
Ett läckert och bekymmersfritt boende i skärgården, 150 meter från havet ligger ett nybyggt enplanshus från 2017 med kommunalt v/a. Vacker och lättskött trädgårdstomt om 1937 kvm i sydväst läge på återvändsväg som gränsar till allmänning. Perfekt badrocksavstånd till badbrygga, badstrand och även båtplats för den som önskar. Härifrån kommer du direkt ut till en fantastisk skärgård, Furusundsfjärden där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka.

Ett välbyggt vinterbonat fritidshus från Borohus att nyttja året om med vattenburen golvvärme på 135 kvm som passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Huset fördelas på ett härligt vardagsrum med öppet tak upp till nock, braskamin och fönster från golv till tak med fin utsikt över trädgård, stilrent kvalitetskök från Marbodal med full maskinell utrustning, matplats för 6-8 personer, tre bra sovrum, två duschrum med kommunalt v/a och wc, bastu, två klädkammare och en tvättstuga med grovingång och grovkök. På altan njuter du av solens strålar från förmiddag till kväll, perfekt soldäck i sydväst med fin rofylld utsikt över trädgården. Här samlas alla för grillmiddag där kvällssolen gör sig påmind och kan avsluts med avkoppling i bubbelpoolen.

En ljus och fin öppen tomt som vackert rams in av gärdesgård med plan gräsyta för alla sommarens lekar och spel. Vidare på tomten finns ett ordentligt garage med förråd och carport samt ett fristående förråd. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område som ger generös byggrätt, för den som vill bygga ut eller ha ett gästhus/attefallare.

Badrocksavstånd med 150 meter till närmsta badbrygga som nås via mysig grusväg för ett svalkande morgondopp! I hamnen ca 900 meter bort finns båtmack, åretruntöppen livsmedelsaffär, gästbrygga, byggvaruhandel och ca 600 meter till närmsta SL-buss 630 (+X631). Här finns en fantastisk skärgård att upptäcka med båten, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar, sjökrogar och naturreservat i direkt närhet. Byns barnvänliga och mycket omtyckta badstrand ligger ca 1,5 km bort som även har simskola. Längst med kusten ca 5 km, går en fin grusväg till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang. Åt motsatt håll ligger Håtö med fin promenadstig längst med havet och flera badstränder på vägen samt populära Håtö gård med hästar och kor.

Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö, ett boende som ger livskvalité!


Boarea/biarea
135/12 kvm
Driftkostnad
24 984 kr/år
Tomtarea
1 937 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sjöängsvägen såldes av oss 2021-06-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjöängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.