Sjögatan 7

Sjögatan 7

Slutpris

4 700 000 kr


Kvisthamra— Norrtälje

Sjögatan 7


Slutpris
4 700 000 kr

Kvisthamra— Norrtälje

Möjlighet att skapa ert eget drömboende i eftertraktat läge nära vattnet i Kvisthamra

Möjlighet att förvärva detta fina hus om 142 kvm anno 1909, beläget på hörntomt ca 150 från vattnet i ett av Norrtäljes mest efterfrågade områden, Kvisthamra. Idag är huset uppdelat på två bostäder vilket möjliggör hyresintäkter. Mellan de bägge entréerna finns idag en dörr och man kan enkelt göra om detta till en bostad. På nedre plan finns hall, badrum, kök, vardagsrum, matrum med utgång till altan samt ett sovrum. På övre plan finns ett sovrum med kakelugn och utsikt mot Kvisthamraviken, fint bevarat 50-talskök som med fördel görs om till ytterligare ett sovrum. Övre hall med utgång till stor härlig balkong samt två större kattvindar och en toalett. Uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, buskar och planteringar. Här finns carport, en charmig äldre uthuslänga samt lekstuga för de små.

Huset är besiktigat i förväg. Det ägs av Hjärnfonden och säljs med friskrivningsklausul.

Fiber finns.

Nedanför huset i Kvisthamraviken har Norrtälje Seglarsälskap flera båtbryggor och lediga platser finns i dagsläget.

Ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Kvisthamraviken och naturen men samtidigt bara 10 min promenad från den fina stadskärnan . För den aktiva barnfamiljen finns här alltid något att göra. Sommartid kan man bada vid Kärleksuddens sandstrand, ta båten ut i skärgården eller varför inte spela tennis på grusbanorna nere i Societetsparken. Vintertid kan man åka slalom i Kvisthamrabacken. Fotbollsplaner, ishall, badhus och gym ligger också nära. I området finns både förskola och grundskola åk F-6. Fina gång- och cykelvägar ner på stan.


Boarea
142 kvm
Driftkostnad
31 418 kr/år
Tomtarea
869 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sjögatan såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.