Solgränd 11, parhus 11 / Solbacka strand / Norrtälje / Nyproduktion

Parhus i modern design med rena linjer vid Norrtäljeviken.

Solbacka Strand, Brf Äppelblomman, Etapp 1
Pris
3 295 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
4 575 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Visningar
 • Sön 24 feb 13:00-13:30

  Öppen visning / Välkommen till bobutiken på Kyrkogatan 6 för information och bokning, modell av området finns.

Boka

Välkommen till Solbacka Strand och kvarteret Danmark. Första etappen består av tio parhus fördelade på 108 kvm i 1 ½-plan och som ger en känsla av semesterhusen utanför Århus i Danmark. Parhusen är modernt utformade med rena linjer och genomtänkt design. Fina detaljer såsom indragen takterrass, generösa fönsterpartier med skjutdörrar i glas samt takfönster som skapar en härlig karaktär, både inne och ute.

I Brf Äppelblomman bor ni i ett ekoby-inspirerat område med allmänna odlingslotter, laddningsstation för elbilar, sedumtak på förråd, naturlekplats och sist men inte minst solceller på taket för att sänka den redan låga driftskostnaden. Här kommer ni kunna känna närvaron av Norrtäljeviken med möjlighet att promenera in till Norrtäljes gamla stadskärna längs vattenbrynet. Första etappen består av tio parhus så missa inte chansen att förvärva en riktigt trivsam bostad.

Bilder
Sponsrade länkar
Planlösning lgh 1 och 8
Planlösning lgh 2 och 7
Planlösning lgh 3 och 6
Planlösning lgh 4 och 5
Visa alla 11 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • ENTRÈPLAN
  Entréplanet erbjuder ljusa och trevliga sociala ytor. Här finns trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till altan genom skjutglasparti. Här finns även duschrum med egen tvättavdelning samt ett sovrum.
 • Hall
  Entré till bostaden sker genom hall med möjligheter för avhängning av ytterkläder samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Direkt du kliver in möts du av ett härligt ljus från vardagsrummet med dess stora glasparti vilket ger en fin karaktär till hela entréplanet. Klinker vid entrén, i övrigt ekparkett och vitmålade väggar som fortsätter in i resten av huset och skapar ett modernt och trevligt helhetsintryck. Från hallen trappa upp till övervåningen.
 • Sovrum
  Vid entrén finns ett sovrum som passar utmärkt som gästrum/kontor eller barnrum. Här finns plats för enkelsäng och skrivbord. En garderob.
 • Duschrum
  Stilrent duschrum med stora vita kakelplattor på väggarna och grafitgrå klinker på golvet. De stora, vita kakelplattorna ger en snygg kontrast mot de mindre klinkerplattorna. Duschrummet är utrustat med duschväggar av glas, handfat med kommod, spegel och wc.

  Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och väggskåp för förvaring. I duschrummet finns även frånluftsvärmepumpen och städskåp placerad.
 • Kök och vardagsrum
  Från hallen nås kök och vardagsrum som ligger med delvis öppen planlösning och skapar härliga umgängesytor.

  Köket är ett arbetskök där standardutförandet är vita, släta luckor, bänkskiva av grafitgrå laminat samt kakel ovanför arbetsytorna. De vitvaror som finns här är kyl, frys, spishäll, inbyggnadsugn, micro, spisfläkt samt diskmaskin. Bänkbelysning med LED-spotlights under överskåp.

  Vid fönstret finns matplats som binder ihop köket och vardagsrummet.

  Vardagsrummet har möjlighet till olika möbleringar och plats för stor soffgrupp. Skjutglaspartiet ut mot altanen skapar en härlig karaktär till rummet och suddar ut gränsen mellan ute och inne, underbart under framför allt sommarhalvåret. Här är också utgång till den trivsamma altanen som är belagd med trädäck.
 • ÖVRE PLAN
  En trappa upp finns den mer privata delen två sovrum, duschrum och utgång till en stor terrass om knappt 14 kvm.
 • Master bedroom
  Bostadens största sovrum har en härlig karaktär tack vare snedtak och takfönster. Här finns plats för dubbelsäng och gott om förvaring i klädkammare.
 • Sovrum
  Planets andra sovrum har också bra storlek men är mer avlångt. Här ryms enkelsäng och skrivbord men också plats för lekyta. Förvaring i en garderob.
 • Duschrum
  Liksom på entréplanet är detta duschrum stilrent och med likadan plattsättning. Här finns duschväggar av glas, wc, handfat med kommod, spegel och fönster. Badkar finns som tillval.
 • Övrigt
  Övriga detaljer som är bra att känna till om bostaden är följande:
  - Invändig takhöjd är 2,5 meter med lokal avvikelser för eventuella installationer.
  - Massiva innerdörrar och fönsterbänkar i marmor.
  - Utvändig belysning styrs av astrour
  - Vattenutkastare finns till varje bostad.
  - Lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskolor och bussar.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  108 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
  4 (3 sovrum)
 • Tillträde
  Prel sommaren 2019
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2019
 • Kommentar, byggnad
  Parhus
 • Upplåten mark
  Ca 150 kvm. Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning sker med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Solpaneler från Nibe sitter på varje parhus tak för att ge en ännu lägre driftkostnad. Det går till elcentralen och ger energi till hela hushållet och inte bara värmepumpen. Knappt 3000 kWh per år ger dessa vilket gör att man tjänar cirka 4000 kr per år i minskad elförbrukning, vid en kostnad på cirka 1,25 kr/kWh
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Det finns fiber indraget med möjlighet att teckna egna avtal via Öppen fiber för tv, bredband och telefoni. Samtliga sovrum och vardagsrum har multimediauttag.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkering på uppfarten med plats för två bilar. Uppfarten består av trädgårdsplattor, gräsarmering och asfalt. Två stycken dubbeluttag vid entrén för till exempel motorvärmare.
Övrigt
 • Lördag 28/4 kl 11.00-12.00 är det säljstart i Credentias och HEMRIKS bobutik på Kyrkogatan 6 i Norrtälje. Då kommer det finnas representanter från både Mäklarhuset och HEMRIK som kan svara på frågor kring projektet. Bostäderna kommer fördelas efter först-till-kvarn-principen där din intresseanmälan ligger till grund för i vilken ordning du får välja bostad. Har du inte gjort din intresseanmälan redan innan är det därför viktigt att vara ute i god tid den dagen för att inte tappa chansen till din drömbostad.

  Är du intresserad kommer du sedan bli kontaktad av ansvarig mäklare för att reservera en bostad. Reservationen gäller i en vecka och inom denna vecka vill vi att du kommer in och skriver under ett bokningsavtal samt erlägger en bokningsavgift på 20 000 kr, annars går turen över till nästa person på listan. Denna avgift dras sedan av från det förskott du ska erlägga i samband med att du tecknar förhandsavtal. Skulle du inte vilja stå fast vid din bokning som görs i samband med bokningsavtalet får du tillbaka 12 000 kr, resterande 8 000 kr tas ut som en administrationsavgift.

  När intresset är tillräckligt stort kommer nästa steg i processen vara att skriva ett förhandsavtal, detta avtal är bindande och du kommer överens med föreningen om att förvärva denna bostadsrätt när den väl är färdig.
Ekonomi
 • Avgift
  4 575 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår parkering på sin egen uppfart, förråd, sophantering samt ekonomisk och teknisk förvaltning.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Pantsättning
  är inte pantsatt.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Danmark.
 • Allmänt
  Brf Danmark kommer att bestå av totalt 16 parhus på 108 kvm och varierande tomtstorlekar där varje bostadsrättshavare sköter sin tomt. Föreningen kommer ha naturlekplats, odlingslotter, sophantering via både moluk och källsorteringsrum. Det kommer dessutom finnas ett föreningskontor, laddstolpar för elbilar och gemensamhetsförråd med utrymme för förvaring av cyklar, gemensamma trädgårdsverktyg. Parhusens yttre förråd kommer ha sedumtak.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier