Mäklare i Norrtälje

Ida Tegelström

Ida Tegelström

Ida Tegelström

Fastighetsmäklare

Kontor

Mäklare i Norrtälje

Ida Tegelström

Jag heter Ida Tegelström och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och har en gedigen erfarenhet av Norrtäljes bostadsmarknad. Jag är uppväxt i kommunen och har själv bott både i skärgården, Rimbo och centrala Norrtälje. Jag är specialiserad inom bostadsrätter då fokus som mäklare under flertalet år har legat på försäljningar av just bostadsrätter och nyproduktion inom centrala Norrtälje.

Förmedling av bostadsrätter

Min vision som mäklare är att alltid sätta kunden i främsta rummet. För mig är det viktigt att ha en tydlig kommunikation och att du som kund känner dig trygg, blir sedd och hörd, jag vill vara ditt bollplank genom hela processen. Norrtälje kommun är en fantastisk stad med ett stort utbud av bostäder och jag är stolt över att verka på orten där jag är uppväxt och fortfarande bor.

Mina ledord

Som fastighetsmäklare är jag engagerad, kunnig, målinriktad och lyhörd. Alla delar viktiga komponenter i hur man kan lyfta en bra affär till en riktigt lyckad affär. Jag ser fram emot att hjälpa dig vid din nästa bostadsaffär!

"Min vision som mäklare är att alltid sätta kunden i främsta rummet"
Google reviews
3.9

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Tommy Beijer
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även English.

Kundrecensioner

3,9

Professionellt bemötande och sakkunniga mäklare, ett självklart val för framtida försäljningar.
Mikael Lindholm
Ida är en jättetrevlig och enkel mäklare
Anneli Fjäll Torén

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrtälje Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.