Stora Brogatan 18, Hiss

Stora Brogatan 18, Hiss

Slutpris

3 300 000 kr


Cenrala Norrtälje— Norrtälje

Stora Brogatan 18, Hiss


Slutpris
3 300 000 kr

Cenrala Norrtälje— Norrtälje

Mitt i centrala Norrtälje med hiss och två inglasade balkonger

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea om 82 m² i trevlig fastighet, nybyggd 2009 med ett verkligt fint läge mitt i centrala Norrtälje. Bostaden ligger på våning två dit du tar dig bekvämt med hissen. Det som verkligen är något extra med just denna lägenhet är att det finns två inglasade balkonger som ger vardagen guldkant. Ett utmärkt boende för er som värdesätter ett mycket centralt läge med hela Norrtäljes charmiga stadskärna med all tänkbar handel inom några minuters promenad. Välsorterad matbutik finner du direkt utanför porten och det är ett verkligt fint pendlarläge nära kommunikationer.

Bostaden upplevs ljus och trivsam med genomgående ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna, allt välskött från byggnadsåret. Planlösningen är inbjudande med fokus på de sociala ytorna. Köket är välplanerat med gott om plats för både matlagning matbord, från köket öppning ut mot den inglasade balkongen i västerläge, en perfekt plats för fikastunden. Lägenheten ligger både lugnt in mot vacker uppvuxen innergård och ut mot Stora Brogatan och Norrtäljes puls. Den andra inglasade balkongen ligger med lugnt och mysigt gårdsläge och är som ett extra rum en stor del av året tack vare storleken om hela 10 m². Här finns också ett snyggt helkaklat duschrum med klinker på golvet. Komfortabelt inrett med golvvärme, fönster och egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Terrassen 3 är en välskött förening som har sänkt sina månadsavgifter. Idag ligger avgiften på 4 099 kr som inkluderar både uppvärmning samt varm och kallvatten. Hissen tar dig bekvämt både upp till lägenheten och ner till garage och lägenhetens förråd. Välkommen på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 099 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2021-04-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.