Storbergsviken 6 / Stomnarö / Norrtälje

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
71/15 kvm
Driftkostnad
10 530 kr/år
Tomtarea
3 470 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Storbergsviken såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Storbergsviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stomnarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Många drömmer om att få åka ut till en ö och bara njuta av havet, naturen och stillheten. Detta fritidshus ligger på Stomnarö ca 5 min båtresa från Spillersboda och på promenadavstånd till vattnet. Naturtomt med avskilt läge vid foten av Stomnarös högsta berg. Kantarellerna trivs mycket bra på dessa ägor.

Huset är på 71 kvm samt källare och det finns en trevlig altan under tak i sydvästläge med utgång från vardagsrummet och hallen. Det finns 2 sovrum, ett trivsamt stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet har generöst med fönster vilket ger mycket ljus. Vardagsrummet delas av mot köket med en vackert murad spis som vid köket har en vedeldad järnspis. Huset har en källare på ca 15 kvm som idag används som förråd.

Här finns även två gästhus med 4 sängplatser som är sammanlänkade med en altan. På fastigheten finns också ett flertal mindre förråd.

Bilplats och båtplats på fastlandet i Stubboda vid Spillersboda. På Stomnarö har man båtplats vid den gemensamma båtbryggan ( se bilder) ca 150 m huset. Badmöjlighet vid både bryggan och vid den mysiga lilla sandstranden.

I Spillersboda finns lanthandel som är öppen året runt, båtmack, bygghandel samt buss till Norrtälje flera gånger dagligen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.