Trädgårdsgatan 2E

Trädgårdsgatan 2E

Slutpris

2 975 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Trädgårdsgatan 2E


Slutpris
2 975 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Central gavelfyra i nyskick, med två uteplatser

En mycket smakfullt och klassiskt inredd fyra i trevliga Brf Badhuset, är nu till salu! Här bor ni i ett av stadens mest centrala lägen, i en bostad där renovering är ett minne blott! Med en ståndsmässig takhöjd på 2,5 m och öppen planlösning, samt både duschrum och wc är detta ett perfekt boende istället för radhus eller villa. Då lägenheten är placerad på husets gavel är ljusinsläppet rikt och ni har både tillgång till uteplats på framsidan i öster, samt balkong på baksidan mot väster. Den senare nås från vardagsrummet medan master bedroom har direkt access till den stenlagda uteplatsen.

Gott om förvaring bakom spegeldörrar i två separata garderobssektioner i hallen samt förvaring i skjutdörrsgarderob i master bedroom samt ena mindre sovrummet. Ljusa kulörer på väggar och gedigna materialval så som kök från Marbodal i varm grå nyans och genomgående trestavig ekparkett genom hela bostaden. Duschrum och gästwc har givetvis klinkers.

Föreningen som bildades 2016 är välskött. Här har man till och med ordnat med en gästlägenhet för föreningens medlemmar att hyra. Gemensamma utrymmen är smart placerade; soprum, cykelrum mm finns på gården, garage i källaren liksom förråd (ca 4 kvm) som tillhör lägenheten. Att ta hissen ner och sätta sig i en varm bil en av vinterns värsta dagar, det är livskvalité det!

Välkommen på visning för att själva uppleva en unik bostad man genast känner sig hemma i!


Boarea
91 kvm
Avgift
4 852 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.