Tunvägen 6c

Tunvägen 6c

Slutpris

1 900 000 kr


grind— Norrtälje

Tunvägen 6c


Slutpris
1 900 000 kr

grind— Norrtälje

Väldisponerad 3:a med inglasad balkong med havsglimt belägen på attraktiv adress!

Nu finns chansen att förvärva av få 3:or i Grind med havsglimt!

På 2 trappor upp på omtycka Tunvägen 6C möts du av en hemtrevlig bostad med väldisponerade kvadratmetrar som erbjuder två gedigna sovrum, modernt och praktiskt kök, helkaklat badrum med golvvärme, gäst-wc samt eget tvättrum med praktiskt arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Stort och luftigt vardagsrum med social yta samt anslutning till mysig inglasad balkong i sydost med vacker havsglimt över Norrtäljeviken. Rymlig klädkammare, stort källarförråd om ca 10m² samt matkällare i huset, tvättstuga nås på bekvämt avstånd i området. Utanför entrén ligger en trevlig innergård med fin gräsmatta och lekplats. Föreningens parkering ligger nedanför huset och går att hyra för låg peng.

Brf Norrgärdet - omtyckt och välskött förening belägen i barnvänligt område med närhet till skola (F-9), 2 minuters promenad från bostaden når du Coop Nära och den populära restaurangen Pizzeria Arena, vidare finner du prisbelönat och välsorterade ICA Supermarket Norrköp samt vacker natur och välordnat springspår. Goda kommunikationer med buss vid vägen som tar dig till Norrtälje Busstation på ca 4 minuter, härifrån når du kommunens alla hörn samt Stockholm, resa med dubbeldäckarna med WIFI- tillgång fram till hållplats Danderyds sjukhus tar ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående på ca 10 minuters bilfärd. Föreningen har flertalet parkeringsplatser, allmän parkering längre ned för gäster. Närhet till fin och stor yta för lek för barnen eller picknick, lekplats i innergården. Stormarknader på Knutby torg nås på bilfärd om ca 5 minuter med flertalet butiker med allmän service och populära Padel Center. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2019): 4 422 kr

På ca 15 minuters promenad är du nere vid Norrtäljes stadskärna med flertalet butiker, restauranger och mysig och anrik miljö! Flertalet mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är i sin expansionsfas och har satt en fin prägel på stadskärnan, vacker och trevlig promenadgång längs Norrtälje viken via hamnen eller societetsparken får er missas!

Kommunen har förövrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas omgående eller enligt överenskommelse.

Så ta chansen innan det är för sent, hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 326 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Tunvägen såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Tunvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.