Vätövägen 527

Vätövägen 527

Slutpris

2 900 000 kr


Nysättra— Norrtälje

Vätövägen 527


Slutpris
2 900 000 kr

Nysättra— Norrtälje

Sommardröm på stor tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fina sommardröm om 97 kvm med anor och historia från sekelskiftet på en stor vacker trädgårdstomt om 12 052 kvm med uppvuxna fruktträd och bärbuskar.

Centralt beläget mitt i Nysättra, nära buss, restaurang, kiosk och bad ligger detta vackra hus som en gång i tiden varit telegrafstation. Huset har varsamt renoverats och underhållits med bevarande av de vackra detaljerna såsom kakelugn, vedspis fina golv och fönster. Här finner vi en klassisk planlösning med hall, vardagsrum, kök och sal på nedre plan och allrum, sovrum samt nyrenoverat badrum på övre plan.

Härligt uppvuxen trädgård med mängder av fruktträd, bärbuskar, syrener och vackra släta berg i dagen som fungerar som altandäck. Den stora tomten har även ängsmark för dig som vill odla lite och en del skog för hushållsbehov. På tomten finner vi en lada med vedbod med vacker stengrund bevarad, en bryggstuga, jordkällare och friggebod inredd som gäststuga.

Närhet (ca 600m) till det fina badet i nysättra med sandstrand och bryggor, i området finns även möjlighet till båtplats.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket medger en generösa möjligheter för tillbyggnad och även avstyckning om så önskas.


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
27 300 kr/år
Tomtarea
1.2052 ha
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-05-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på vätövägen såldes av oss 2018-05-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på vätövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.