Vätövägen 100 E

Vätövägen 100 E

Slutpris

3 200 000 kr


Upplunda— Norrtälje

Vätövägen 100 E


Slutpris
3 200 000 kr

Upplunda— Norrtälje

Drömboende i toppskick med stor takterrass i härligt solläge

Välkommen till en fantastisk lägenhet om hela 125 m² som måste upplevas på plats och som verkligen är något utöver det vanliga. Ett boende i toppskick med underbar terrass om hela 58 m², braskamin, bastu, stora glaspartier och öppna luftiga ytor. Känslan är genomgående ljus och modern med klassiska naturnära färgval. Planlösningen erbjuder båda öppna sociala ytor och bra förvaring med smarta lösningar för en bekväm vardag. Ett riktigt trevligt kök med anslutande tvättstuga, stilfullt duschrum med väggar och golv av marmor och dörr in till den egna bastun samt gästtoalett med marmorgolv. Vidare finns tre härliga sovrum så här finns gott om plats att ordna ett fint hemmakontor med bra ljusinsläpp. Vardagsrummet är något extra med både ljus och rymd och här finns möjlighet att möblera med både matbord och soffa. Braskamin ger villakänsla och härifrån stora glaspartier som öppnar upp till altanen. Föreningens grönområde bjuder på stora gräspartier liksom växtlighet, odling, bastu och jacuzzi. Varför inte spela lite kubb eller krocket medan bastun blir varm?

Att vakna med solen och inta frukosten på takterrassen ger guldkant på livet, likadant att bjuda på en aperitif om kvällen. Terrassen är ett extra vardagsrum om våren och sommaren - här finns plats för familj, vänner och släkt. Att läsa en god bok i skuggan med något kallt i glaset. Ute möter inne genom de stora skjutdörrarna som får stå öppna under sommaren - livet flödar genom dessa.
Under höst och vinter är det skönt att kunna sitta på bastulaven i sin egen lägenhet och njuta av värmen och doften av björkruskorna. Tid till avkoppling och återhämtning. Iförd badrock kan man sedan ånga av på terrassen under en fullständigt stjärnklar himmel.

Att bo i Upplunda ger en möjlighet att följa årstidernas gång i naturen som ju är alldeles inpå knuten. Föreningens grönområde bjuder på stora gräspartier liksom växtlighet, odling, bastu och jacuzzi. Varför inte spela lite kubb eller krocket medan bastun blir varm? Här finns också vackra promenadstråk längs skog, öppna eklandskap och vatten. Ån som rinner längs med föreningens trädgård mynnar ut i Norrtäljeviken och Gillfjärden - perfekt för en utflykt med kanoten - den som vill kan ta sig ända in till Norrtälje. Närområdet bjuder på ett rikt djurliv, bland annat kan man se tranorna dansa vid ängarnas våtmarker om våren, liksom rådjur och havsörn. Att ha med kikaren - liksom kaffetermosen - på promenaderna bjuder har blivit ett måste! Roslagens Golfklubb ligger bara några minuter bort med bil. Upplunda ligger strategiskt mellan stad och skärgård - utflyktsmöjligheterna är oändliga, antingen med cykel, bil eller buss. Busshållplatsen ligger precis intill vägen med tre olika busslinjer som passerar vardag och helg. Parkeringsplats finns att hyra via föreningen för 300 kr/månad.


Boarea
125 kvm
Avgift
5 852 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vätövägen såldes av oss 2022-10-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vätövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.