Villagatan 5B / Kvisthamra/Kärleksudden / Norrtälje

Unik villa i Kvisthamra med havskontakt i två väderstreck

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea/biarea
109/65 kvm
Driftkostnad
42 800 kr/år
Tomtarea
873 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Villagatan såldes av oss 2018-02-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Villagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvisthamra/Kärleksudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

20-tal i kombination med ett av stadens bästa lägen! Huset har en ståtlig placering med utsikt mot Norrtäljeviken åt både söder och nordöst. Byggnaden är uppförd 1929 och har sedan dess renoverats löpande för att behålla dess karaktär och charmigt unika byggnadsstil.

Bostaden har en totalarea på 174 kvm fördelat på tre plan. Entréplan består av rymligt kök med vedspis och utsikt mot vattnet i nordost samt vardagsrum bestående av bibliotek med kakelugn och en härlig glasveranda med hänförande vy mot vattnet.
Övre plan innehåller wc och två sovrum varav det ena har utgång till en generös takterass. Ett av få hus i Kvisthamra med tomt och trädgård i söderläge.
I källarplan finner ni bostadens sista två sovrum varav ett med egen ingång. Förutom dessa har källaren mat-/vinkällare, wc-rum samt ett härligt badrum med bastu och tvättutrustning.

Det finns mycket att upptäcka när man går genom huset. Tidstypiska detaljer, vinklar och vrår. Sådant som är direkt omöjligt att återskapa.

I attraktiva Kvisthamra bor du nära skärgården, restauranger, skolor, småstadens egna centrum, båthamn, tennisbanor och skidbacke. Just på Kärleksudden, där detta hus ligger har du bara några minuter ner till badplats med sandstrand och fina promenadområden. Borgmästarholmen som ligger några minuter från huset, är en liten oas i centrala Norrtälje. Här kan du bada, fiska, promenera och njuta av härliga utflykter i naturen.

Välkommen på visning för att själv få uppleva detta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration