Hamngatan 45a / Nynäshamn

3:a med uthyrningsdel nära hamnen

Slutpris
1 510 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 614 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hamngatan såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Nynäshamn samt även på Hamngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamngatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 3:a med uthyrningsdel som sällan är till salu! Lägenheten har två separata ingångar och vardera del har eget sovrum. I uthyrningsdelen används idag gäst-WCn som en tvättstuga.

Det finns genomgående goda förvaringsutrymmen tack vare en minst sagt rymlig hall, klädkammaren samt tillhörande källarförrådförråd och matkällare. Hela lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp och från vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett ultimat soligt sydvästläge, samt utsikt mot havet och hamnen..

Köket har goda arbetsytor och förvaringsutrymmen, här kan man även njuta av morgonkaffet till en liten glimt av havet.

Hamngatan 45a har ett utmärkt läge med ett stenkast till stormarknad, affärer och kommunikationer, ett kort avstånd till hamnen med pendeltågsstation och härliga restauranger, samtidigt finns vacker natur och milslånga strövområden runt hörnet.

Utanför porten finns en lekpark och en häftig utsiktsplats.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration