Varledavägen 21

Varledavägen 21

Slutpris

1 595 000 kr


Rånäs— Norrtälje

Varledavägen 21


Slutpris
1 595 000 kr

Rånäs— Norrtälje

Charmigt hus invid Rånäs villakvarter på stor tomt om 4850 kvm

Välkommen till ett charmigt hus på stor tomt om 4850 kvm med goda utvecklingsmöjligheter. Huset är inrett med ett modernt kök och ett trivsamt allrum. Här finns en pampig vattenmantlad gjutjärnskamin som sprider behaglig värme. Allrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp via fönster från tre väderstreck och utgång via stora glasdörrar till trädäckad terrass i väster. Här umgås man kring matbord för 4-8 personer samt soffgrupp. Sommartid öppnas dörrarna upp och rummet blir ett med naturen. På entréplan finns även ett wc-rum med vattenwc och handfat. Köket är inrett med grålackade luckor samt vitrinskåp. Inbyggnadsugn och induktionshäll samt diskmaskin och kyl/frys. Lucka i golv leder ner till källarplan som även nås via källardörr från trädgårdssidan. Övervåningen har ett sovrum samt möblerbar hall. Källarvåningen är inrett med ett badrum/tvättstuga samt teknikrum med varmvattenberedare och ackumulatortank. Förrådsutrymme med snickarbänk.

På tomten finns ett gästhus trivsamt inrett med ett sovrum. Bastuhus samt förrådsbyggnad och utedass. Stor tomt som delvis har fullvuxna barr och lövträd. Uppställningsplats för 2.3 bilar vid infarten till fastigheten.

Rånäs är en fin liten by på landet med förskola och grundskola till årskurs 6. Natursköna omgivningar för vandring och bär/svampplockning samt badplatsen vid Gavel-Långsjön med strand och badbryggor. Vackra Rånäs slott vid Skedvikens strand är ett välkänt konferenshotell mitt i byn. Avstånd till Rimbo är ca 13 km, Norrtälje ca 30 km, Uppsala ca 50 km och Stockholm ca 70 km. Bra busskommunikationer från Rånäs till Rimbo. Bra turtäthet med buss mellan Rimbo och Stockholm och direktbussar till Uppsala från Rimbo.

Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett lantligt boende i vacker kulturbygd!


Boarea/biarea
62/38 kvm
Driftkostnad
25 504 kr/år
Tomtarea
4 850 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Varledavägen såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Varledavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.