Gubbacken 2

Gubbacken 2

Slutpris

1 250 000 kr


Riala - Spersboda— Riala— Norrtälje

Gubbacken 2


Slutpris
1 250 000 kr

Riala - Spersboda— Riala— Norrtälje

Välvårdat hus med söderläge, nära bad-& båtplats!

Välvårdat fritidshus på södervänd tomt i vackra Spersboda med badrocksavstånd ca 600 meter ner till den fina sjön Trehörningen, där både badstrand och båtplats finns. En grönskande trädgård som gränsar till samfälld äng, med huset i högt läge och fin utsikt över äng. Huset fördelas på sällskapsrum och kök i öppen lösning, sällskapsrum med braskamin, kök från Marbodal, ordentlig matplats för 4-5 pers med utgång till altan under tak och två sovrum.

Här njuter du av solen från morgon till kväll. På det stora trädäcket med rakt västerläge strålar eftermiddags och kvällssolen och på altan under tak strålar morgonsolen utsikt över trädgård och äng. Fin natur- och trädgårdstomt med berghäll, gräsytor, grusgångar och vackra perenner som gör trädgården lättskött. På tomten finns också en carport, snickarbod och ett bastuhus med dusch och relaxrum, passar även som gästrum för övernattande gäster. Spersboda ligger endast 30 minuter från Norrtälje och 50 minuter från Stockholm. Här finns allt ett riktigt sommarnöje ska ha. Redan i juni månad är vattnet varmt, över 20 grader och passar perfekt med ett svalkande dopp! I sjön nappar både gädda, gös och kräftor. Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
15 010 kr/år
Tomtarea
2 000 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gubbacken såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Gubbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.