Largbacken 10

Largbacken 10

Slutpris

1 500 000 kr


Riala— Norrtälje

Largbacken 10


Slutpris
1 500 000 kr

Riala— Norrtälje

Möjlighet att skapa er egen sommardröm endast 45 min från Stockholm

Välkommen till Largbacken 10 och detta trivsamma fritidshus, endast 45 min från Stockholm. Husets ca 70 kvm är fördelade på två plan. På entréplan möts man av den härliga inglasade altanen med plats för matbord för många och mellan träden anas sjön Largens glitter. Vidare kommer man in i en praktisk hall med bra förvaring, vardagsrum med stort fönsterparti, ett fint sovrum, kök med fungerande vedspis, matplats vid fönster och öppen planlösning mot stort matrum/sällskapsrum. Mindre hall med trappa upp till övre plan. I anslutning till hallen finns ett mindre tvättrum som med fördel kan kopletteras med t ex förbränningstoalett. På övre plan finns en liten övre hall samt ett fint sovrum med snedtak och två kattvindar med bra förvaring.

Huset är besiktigat till visningen.

Stor välskött tomt med både plana gräsytor för spel och lek, planteringar och naturtomt. Fin uteplats i anslutning till huset. På tomten finns också förråd/snickarbod samt torrdass. Till sjön Largen med sitt kristallklara vatten och sandbotten är det knappt 300 m. Här finns fina naturstränder samt kommunal badplats med sandstrand och badbrygga . Fina omgivningar för rekreation och svamprika skogar. Står inte bad på schemat ligger anrika Wira Bruk endast 4,5 km bort. Sommartid är det öppet alla dagar och här finns bl a restaurang, museum och konstsmidesbutik att besöka. Till Bergshamra tar det ca 16 min med bil och här finns välsorterad mataffär (ICA) som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek, pizzeria och vårdcentral.

Avstånd

Bergshamra: 1,4 mil
Norrtälje: 2,7 mil
Stockholm: 6 mil
Uppsala: 7,3 mil


Boarea
ca 70 kvm
Driftkostnad
1 740 kr/år
Tomtarea
2 655 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-05-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Largbacken såldes av oss 2022-05-17. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Largbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.