Ösbyhageslingan 16

Ösbyhageslingan 16

Slutpris

4 100 000 kr


Ösbyhage— Rö— Norrtälje

Ösbyhageslingan 16


Slutpris
4 100 000 kr

Ösbyhage— Rö— Norrtälje

Sjötomt med vinterbonat fritidshus!

Välkommen till denna sjötomt vackert belägen vid Rösjön. Härligt gömd i grönområdena utan insyn med din egna brygga att bada ifrån.
Fastigheten som mäter 2490 m2 samt vattenareal på 675 m2 med fiskerätt sluttar mot vattnet har ett solläge från morgon till kväll med lummig inramning och andas fridfullhet.
Till fastigheten har ni också badplats och båtplats via samfällighetens mark. Huset nyttjas som permanent boende sedan början av 90-talet.

Huvudbyggnaden som är på 78 m2 plus en inglasad del ligger med utsikt över sjön. Huset är charmigt och unikt i tre nivåer som följer sluttningen på tomten.
På plan 3 har ni ett rymligt sovrum med garderober samt ett rum som idag används till tv-rum. På mellanplan ligger kök, badrum samt yta vid köket för matplats eller bara en mindre umgängesyta. På det lägre planet finns utrymme för en större matplats där ni tittar ut över vattnet. Det inglasade används flitigt med en härlig vy. I badrummet står en duschkabin, vattentoalett, kommod med underskåp samt tvättmaskin.

Ni har också ett gästhus på 61 m2 som fördelar sig på 3 rum där det finns möjlighet till eget boende med kök. Den används idag som atelje men kan omvandlas till flertalet bäddar i två av rummen. I det ena rummet är det också loftgång i en fyndig lösning. Sedan är det en gäststuga på ca 8 m2 för extra sovplats. Vid parkeringen har ni ett garage till vänster.

Från Rö har du bra pendlarläge till Stockholm på ca 50 min. Ca 20 min till Norrtälje och ca 10 min till Rimbo.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
78/61 kvm
Driftkostnad
30 873 kr/år
Tomtarea
2 490 kvm
Totalareal
3 165 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2021-08-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ösbyhageslingan såldes av oss 2021-08-31. Se alla våra försäljningar i samt även på Ösbyhageslingan.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.