Sök Meny
Visningar
 • Måndag 29 maj 17:30-18:00

  Öppen visning

 • Söndag 28 maj 12:00-12:30

  Öppen visning

Boka visning
Saltsjö-Boo / Orminge Centrum
Betsövägen 8, 1 tr
Utgångspris: Kalkyl 1 695 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 54 kvm
Avgift: 3 346 kr/mån
Driftkostnad: 320 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)

Saltsjö-Boo - Orminge Centrum / Betsövägen 8, 1 tr

Genomgående ljus 2:a om 54 kvm med fransk balkong!

Varmt välkomna till en ljus tvårummare med om 54 kvm med härlig fransk balkong! I populära Brf Betsövägen ligger denna rymliga lägenhet med ett stort allrum med öppen planlösning mot köket vilket bidrar till en social och trivsam känsla. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med plats för ordentlig säng och andra trivselmöbler, rymlig ljus hall samt badrum med badkar. Stor klädkammare i anslutning till hallen som även kan användas till ett mindre sovrum eller arbetsrum om så önskas. Här bor du med direkt närhet till Orminge C som erbjuder allt ifrån service, shopping och kommunikationer som tar dig till Slussen på ca 20 minuter. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. För mer information, vänligen se föreningens hemsida www.betsoe.se. Arkitekten Gert Windgård har ritat en tillbyggnad på 3 våningar som innebär att lägenheten kommer att få en balkong, fastigheten snyggare fasad, nya hissar och en allmän upprustning.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall:
  Rymlig hall med plats för ytterkläder, skoförvaring samt plats för trivselmöbler om så önskas. Vitmålade väggar och parkett på golvet.

  Vardagsrum:
  Ljust vardagsrum med två stora fönsterpartier och utgång till den franska balkongen. Inrymmer soffgrupp, mediamöbel och andra trivselmöbler om så önskas. Plats för matgrupp för ca 4 personer. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

  Kök:
  Bra och snyggt arbetskök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor bakom vita fronter. Här består den maskinella utrustningen av spis, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Stora ljusa klinkerplattor på golvet och ljusa väggar.

  Sovrum:
  Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande sängbyråer och andra trivselmöbler som tex skrivbord eller byrårer. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

  Badrum:
  Helkaklat badrum med ljus plastmatta och ljust kakel. Badkar, wc-stol och handfat. Golvbrunn i badrummet vilket de flesta badrum i denna förening saknar.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  54 kvm
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1970
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  178 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2008-03-19
TV/Internet
 • TV via Comhem eller Bredbandsbolaget.
  Fiber finns genom bredbandsbolaget. Även ComHem finns.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  Föreningen har 18 st parkeringsplatser, varav 14 st hyrs ut med parkeringskontrakt. Det kostar 300 kr per månad att hyra en p-plats. Dessa är numrerade 1-14.
  Det finns också 4 st platser som är avgiftsbelagda. Dessa betalas genom att lösa en biljett i P-automaten. Ett parkeringsbolag sköter kontrollen av parkeringen åt föreningen.

  För närvarande är alla 14 st platser uthyrda. Intresseanmälan att stå med i parkeringskön mailas till info@betsoe.se. Om du står i parkeringskön och inte längre behöver en plats, kontakta styrelsen via info@betsoe.se
Ekonomi
 • Avgift
  3 346 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  120 kr/mån
 • Hushållsström
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  320 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,9930
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår: värme och vatten.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Betsövägen.
 • Allmänt
  Brf Betsövägen består av 132 st lägenheter med adress Betsövägen 4, 6, 8 och 10. 109 av dessa är bostadsrätter och resterande hyresrätter. 7 st hyreslägenheter har sålts under året. Det finns en kontorslokal. Föreningen registrerades 2010 och ombildades 2013. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Deloitte AB. Hemsida: www.betsoe.se
 • Gjorda renoveringar
  - Yttertak renoverades 2008.
  - Badrummens yt- och tätskikt har renoverats i olika omgångar och med olika teknik.
 • Juridisk person kan accepteras
  Ja
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Tvättstuga med 2 st olika rum med: 2 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt ett separat mangelrum.
Området
 • I Nacka Kommun, 1,5 mil öster om Stockholm och nära skärgården, ligger Boo-förorten Orminge. Området byggdes 1967-1971 som en del i miljonprogrammet med fasader som idag är K-märkta. Härifrån kommer bland andra Ulf Lundell och Markoolio. Husen är byggda under slutet på 60-talet och kallas för Sockerbitarna och Tågvagnarna av många. Orminge Centrum och Krokhöjden gränsar till Glasbrukssjön som är en långsträckt sprickdalssjö som sträcker sig i nord-sydlig riktning. Den är en omtyckt badsjö. Orminge är beläget i Boo (Saltsjö-Boo). Boo är landets största tätort som inte är centralort i den egna kommunen. Boo, med sina över 20 000 invånare, uppfyller definitionen på en stad.
  Kommunikationer:
  Det är mycket enkelt att ta sig till och från Orminge oavsett om man åker kommunalt eller med en egen bil. Väg 222 mot Nacka/Gustavsberg, avfart Orminge. Med buss från Slussen, buss 416-422 tar det ca 25 minuter och med motorvägsbuss 444-446 endast 15 minuter. Orminge Centrum är knutpunkt för kollektivtrafiken i Saltsjö-Boo. (Källa: Orminge Centrums hemsida)
  Närservice:
  Orminge Centrum invigdes 1971 och genomgick en kraftig ombyggnad 1992-93. Centrumet består av två våningsplan: det övre en ljus galleria med två stora lanterniner och den nedre som ligger i gatuplan i direkt anslutning till parkeringen. Den totala butiksytan är ca 10 000 kvm. Femton butiker fördelade på dagligvaruhandel - Sveriges största Coop Extra-butik på 4 500 kvm, servicebutik samt sällanköpshandel med kläder och skor för hela familjen, butiker för hem & fritid ryms under samma tak. Därutöver finns också ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, två banker, bankomater, post, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och Nacka kommuns näst mest frekventerade bibliotek. Karakteristiskt för Orminge Centrum är att flertalet butiker ägs och drivs av egenföretagare. I närområdet finns även en VI-butik, pizzeria och restaurang, Hemköp samt Pressbyrån. Här finns också en OK/Q8-station, Lidl samt "Sonjas kiosk". I närområdet finns gott om skolor och förskolor, bl.a. Backeboskolan (F-6), Lännersta skola (F-5), Björknässkolan (F-9), Myrsjöskolan (F-9), Boo Gårds skola (F-6), Orminge skola (F-6) Sågtorpsskolan (F-6).

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn