Vinkelvägen 5

Vinkelvägen 5

Slutpris

7 495 000 kr


Gustavsvik/Saltsjö Boo— Saltsjö-Boo— Nacka

Vinkelvägen 5


Slutpris
7 495 000 kr

Gustavsvik/Saltsjö Boo— Saltsjö-Boo— Nacka

Toppläge i Gustavsvik med fri utsikt över omgivningarna.

1-planshus beläget med soligt och högt läge på återvändsgata med garage samt gästhus som möjliggör generationsboende, uthyrning med god intäkt eller arbetsplats för den egna företagaren. Entré på souterrängplan med hall, wc, dusch, bastu och klädkammare. På övre plan magnifikt vardagsrum med öppet upp till nock, braskamin, stora fönsterpartier och öppen planlösning in mot kök. Från köket finns utgång till trädäckad altan med högt och fritt läge med milsvid utsikt. På detta plan finns även 2 sovrum, badrum och utgång till trädgården. Från vardagsrummet finns trappa upp till loft med ytterligare 2 sovrum/sovloft med lägre till tak/snedtak och kattvindar. I trädgården finns mycket stor trädäckad uteplats med helt privat läge och sol hela dagen fram till kvällen. Det finns även ett fullutrustat gästhus om 25 kvm som kan hyras ut för den som vill. I gästhuset finns vardagsrum, kök, badrum och sovloft samt altan med plats för utemöbler samt ett förråd. För den bilintresserade finns ett varmgarage med högt till tak på 30 kvm med plats för en bil. Utanför garaget finns parkeringsplats för flertalet bilar. Härliga omgivningar med natur och gångavstånd till badstrand, bastu och båtbryggor. Med buss tar du dig till Stockholms city på ca 40 minuter.

Vi har öppna visningar och det är begränsat antal besökare i huset samtidigt vilket kan innebära viss väntetid.


Boarea/biarea
133/23 kvm
Driftkostnad
34 817 kr/år
Tomtarea
2 420 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.