Rådman Ledins väg 5 / Sigtuna - Staden - Rådmansparken / Sigtuna

Slutpris
1 595 000 kr
Driftkostnad
32 800 kr/år
Tomtarea
295 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
Sigtuna 2:275
Såld
2015-01-26
Bostaden är såld!

Denna tomt på Rådman Ledins Väg såldes av oss 2015-01-26. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Rådman Ledins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Staden - Rådmansparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NU FINNS DET BARA ETT KEDJEHUS KVAR!

Välkommen till Rådmansparken - En unik möjlighet till ett sjönära, bekvämt och centralt boende i Sigtuna - Det är sällan det erbjuds ett nytt boende i de centrala delarna av gamla Sigtuna, så ta tillfället i akt att flytta till ett bekvämt boende i en fantastisk miljö. Med gångavstånd från Stora Gatan bygger PEAB 10 kedjehus och 8 radhus.

Återstående radhus har preliminär inflytt i maj 2015.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.