Germunds väg 22

Germunds väg 22

Slutpris

6 900 000 kr


Sigtuna - Södertil— Sigtuna

Germunds väg 22


Slutpris
6 900 000 kr

Sigtuna - Södertil— Sigtuna

Rymlig villa i mycket gott skick med härlig pool och stora uteplatser med perfekt läge mot skogen!

Välkommen till Germunds väg 22, ett mycket välvårdat och omsorgsfullt renoverat hus med ett av gatans bästa lägen mot allmänning och skog!
Huset som är i mycket bra skick har genomgått flera stora renoveringar som dränering, takbyte, badrum mm.

På den mysiga tomten finns en stor pool med trädäck runtom. Trädäcket sträcker sig till uterummet och här har man bästa solläget. Poolen värms upp av bergvärmen som även värmer huset.
På tomten finns även ett trivsamt växthus med vindruvor, garage samt två förråd. På den stenlagda uppfarten finns plats för 3-4 bilar.

År 2011 byggdes entréplanet om och man gjorde ett nytt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrummen renoverades och på hela entréplanet (förutom duschrummet) lades vattenburen golvvärme in.
Entréplanet består av en hall med en stor skjutdörrsgarderob, stort kök med stora arbetsytor med öppen planlösning mot vardagsrummet. Två sovrum och ett duschrum finns. Alla golven på entréplanet består av ett vackert vitpigmenterat ekgolv. Från vardagsrummet nås det stora mysiga inglasade uterummet.

På det övre planet finns ett stort allrum med öppet tak upp till nock. Allrummet kan göras om till både ett och två sovrum om behovet finns. Utöver det finns ett rymligt sovrum med ett eget nyrenoverat duschrum (2019). Duschrummet är helkaklat och har ett vackert klinkergolv med golvvärme.

I källaren har även där en ombyggnad gjorts. En hall till de två sovrummen har gjorts för att få rummen mer privata. Tvättstuga och torkrum finns och i tvättstugan har man dubbla tvättmaskiner och torktumlare. I källaren finns också ett duschrum med WC. Övriga utrymmen är matkällare, hobbyrum och pannrum.

Bergvärmen kan på sommaren bytas mot naturkyla som ger ett behagligt klimat på övervåningen.

I den fina trädgården finns bla äppleträd, plommon, biggaråer, rosenbuskar, krusbär, vinbär, syrener och pionbuskar.

På gångavstånd finns både skola och förskola samt buss mot Sigtuna stad, Märsta och Arlanda. I Märsta går det SL- tåg mot Stockholm samt SJ-tåg mot Stockholm och Uppsala.
Det är också gångavstånd till Munkholmsbadet med strand och brygga. Den lummiga och orörda Tilskogen med gott om svamp och bär är ett stenkast bort.
Längs med den mysiga strandpromenaden nås den medeltida stadskärnan i Sigtuna där det finns butiker, apotek, vårdcentral, livsmedelsbutik, caféer och all möjlig service!


Boarea/biarea
157/94 kvm
Driftkostnad
67 400 kr/år
Tomtarea
1 216 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-05-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Germunds väg såldes av oss 2020-05-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Germunds väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.