Olov Hartmans Väg 144

Olov Hartmans Väg 144


Sigtuna - Aludden— Sigtuna

Olov Hartmans Väg 144



Sigtuna - Aludden— Sigtuna

Bo granne med Mälaren och gångavstånd till stadskärnan!

Välkommen till ett gavelradhus utöver det vanliga! Med makalöst bra läge bor du granne med Mälaren och har endast några minuters gångväg till den mysiga stadskärnan!
Här finns flera uteplatser åt olika väderstreck med vy mot sjön och med sol hela dagen. En insynsskyddad häck av avenbok runtom uteplatser och gräsmatta gör läget privat.

Radhuset är en bostadsrätt men ger villakänsla tack vare tomten runtom. Här växer syrener, lavendel, jasmin, pioner och mycket mer.

Invändigt är bostaden i mycket bra skick! Köket som renoverades år 2017 är från Ballingslöv och har köksluckor i en vacker linblomsgrön färg och exklusiva vitvaror från Miele. Hela entréplanet bestående av hall, kök samt sällskapsrum har nya fina golv som är av mattlackad ekparkett och väggarna är ljusa. På det övre planet finns tre sovrum varav två med nya heltäckningsmattor och ett med samma fina parkettgolv som på entréplanet. Här finns också ett rymligt mycket ljust och fint duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv.

Från början var var bostaden sex rum och kök men byggdes senare om till fyra rum och kök. Entrén har byggts in så att hallen blivit rymligare.

Under vintertid plogas en bana på isen så det är bara att spänna på sig skridskorna och åka ut.

Den välkända skolan Sigtunaskolan Humanistiska Läroverk ligger ett stenkast bort och även andra skolor finns med gångavstånd. Till den trevliga stadskärnan är det några minuters promenad och där finns all möjlig service som vårdcentral, apotek, mysiga caféer, restauranger, butiker mm. Det är även gångavstånd till en fin badplats vid Sjudargårdsbadet.

Genom Aluddens brygglag kan båtplats hyras i mån av plats.


Boarea
129 kvm
Avgift
7 018 kr/mån
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-03-25

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Olov Hartmans Väg såldes av oss 2021-03-25. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olov Hartmans Väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.