Olof Skötkonungs väg 25

Olof Skötkonungs väg 25

Slutpris

8 200 000 kr


Prästängarna— Sigtuna

Olof Skötkonungs väg 25


Slutpris
8 200 000 kr

Sigtuna - Prästängarna

Hemtrevlig villa byggd 2009 med stora ytor på solig tomt!

Välkommen till denna trevliga och välskötta villa nära stadskärnan i barnvänligt område. Huset byggdes av nuvarande ägare 2009 och är i mycket fint skick. Huset har stora ytor, många rum och består av 2 plan i souterräng.

På entréplanet finns en rymlig hall med förvaring bakom spegelskjutdörrar och i anslutning till hallen finns ett helkaklat duschrum. På detta plan finner man även vardagsrum, kök med matplats, två sovrum varav ena med walk-in-closet och badrum. Från köket och ena sovrummet når man ut till balkongen med glasräcke som ligger i bästa sydvästläge.

På nedre planet finns ett stort allrum med utgång till träaltan och trädgård. Vidare finns det ett sovrum, rum med pentry som kan göras om till ett ytterligare sovrum, badrum med bastu och relax, tvättstuga samt förråd, teknikrum och två klädkammare.

Huset värms upp via bergvärme och solceller som ger en billig boendekostnad och mycket bra betyg i energideklarationen.

Tilltalande insynsskyddad och lättskött tomt med gräsmatta, fruktträd, lönnar och stor träaltan i väster. Två stenlagda uppfarter med plats för upp till fyra bilar.

På bekvämt gångavstånd finns skola, förskola, SL-buss, Sigtunas mysiga stadskärna med all tänkbar service och den vackra strandpromenaden. Ett stenkast bort finns också Sigtunas fina idrottsanläggning med fotbollsplaner, slalombacke, tennishall, hall för innebandy och judo.

Välkommen att anmäla dig på visning!


Boarea/biarea
187/43 kvm
Driftkostnad
28 355 kr/år
Tomtarea
764 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2024-10-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Olof Skötkonungs väg såldes av oss 2024-10-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olof Skötkonungs väg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.