Anunds väg 6

Anunds väg 6

Slutpris

5 800 000 kr


Sigtuna - Til— Sigtuna

Anunds väg 6


Slutpris
5 800 000 kr

Sigtuna - Til— Sigtuna

Charmig villa med magisk trädgård!

Välkommen till denna charmiga villa belägen i det populära området Til, Sigtuna. Med sin närhet till både naturen och Mälaren erbjuder denna bostad en idyllisk livsstil. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service.

Villan är väl underhållen och erbjuder generösa utrymmen. På entréplanet finns ett utbyggt vardagsrum med braskamin som ger en mysig atmosfär. Från vardagsrummet kan du också ta dig ut till den inglasade balkongen och njuta av den vackra omgivningen året runt.
Kök med moderna vitvaror, öppen planlösning och matplats för 6 personer. Här finner du även 2 sovrum och ett duschrum.

På sutterängplanet finns del en hall med grovingång, ett sovrum och möjlighet att skapa ytterligare två sovrum. Dessutom finns det tvättutrymme och separat WC och en relaxavdelning med bastu, perfekt för avkoppling efter en lång dag.

Trädgården är som tagen ur en saga, med sina stenläggningar och magiska atmosfär. Här finns en stor damm som skapar en rogivande känsla samt ett växthus för odling av egna grönsaker och blommor.
På tomten finns fruktträd (äpple, plommon och körsbär), bärbuskar, perenner och häckar. Dessutom finns det två stora altaner där du kan njuta av solen och umgås med vänner och familj.

För den som önskar extra utrymme eller möjlighet att ta emot gäster finns det även ett gästhus på tomten. 

Garaget har plats för en bil och det finns även parkeringsplats för ytterligare två bilar.

Det finns både skola och flera förskolor i närheten. Busshållsplats finns i området som tar dig både mot Märsta, Arlanda och mot Sigtuna Stad. I Märsta går tågen mot både Uppsala och Stockholm.

Till den mysiga stadskärnan är det gångavstånd längs strandpromenaden och det tar ca 20 minuter att promenera. Där finns all möjlig service som vårdcentral, apotek, matbutik, klädbutiker, sportaffär, trevliga restauranger och mysiga caféer. Längst ut på Munkholmen finns Munkholmsbadet dit man enkelt tar cykeln eller promenerar.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
96/80 kvm
Driftkostnad
41 400 kr/år
Tomtarea
1 525 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Anunds väg såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Anunds väg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.