Germunds väg 28

Germunds väg 28

Slutpris

5 900 000 kr


Sigtuna - Til— Sigtuna

Germunds väg 28


Slutpris
5 900 000 kr

Sigtuna - Til— Sigtuna

Mycket fin villa med bra läge mot allmänning!

Med ett fantastiskt läge med gräns mot allmänning ligger Germunds väg 28!

Huset som är mycket varsamt renoverat har ett entréplan i toppskick! Under det vackra enstaviga parkettgolvet finns vattenburen golvvärme och alla väggar är målade i fina och varma färger. Det stilrena köket som är från Kvik har bra arbetsytor och det finns gott om plats för matbord. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp med fönster från golv till tak och man har panoramavy ut mot den insynsskyddade trädgården.
På entréplanet finns också två rymliga sovrum, hall med stor skjutdörrsgardeob, tvättstuga, pannrum och badrum. Badrummet är genomtänkt och här har man både badkar och dusch. Rummet har ett fint kakel och klinkergolv.

Det övre planet går att forma som man själv vill. Här finns ett nyrenoverat helkaklat duschrum med klinkergolv och det är förberett för ett sovrum samt ett stort allrum. Det finns en del material som ingår i köpet.

Huset är i stort sett nyproduktion då allt är omgjort. Taket är omlagt till ett plåttak där allt material in till innertaket är utbytt. Den ursprungliga tegelfasaden har ersatts med en fin vitmålad träpanel och bergvärme är installerat vilket ger en låg driftskostnad. Huset är mycket välisolerat och energisnålt!

På tomten finns även ett extra hus som den nya ägaren tar över uppbyggnaden av. Huset är på ca 70 kvm och är perfekt som tex en praktik, generationsboende eller för uthyrning. Planlösningen kan bli två sovrum, ett badrum samt ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Ut mot trädgården sitter höga fönster samt att takfönster också släpper in ett fint ljus.

På gångavstånd finns både skola och förskola samt buss mot Sigtuna stad, Märsta och Arlanda. I Märsta går det SL- tåg mot Stockholm samt SJ-tåg mot Stockholm och Uppsala.
Det är också gångavstånd till Munkholmsbadet med strand och brygga. Den lummiga och orörda Tilskogen med gott om svamp och bär är ett stenkast bort.
Längs med den mysiga strandpromenaden nås den medeltida stadskärnan i Sigtuna där det finns butiker, apotek, vårdcentral, livsmedelsbutik, caféer och all möjlig service!

Välkommen med din visningsanmälan!


Boarea/biarea
158/5 kvm
Driftkostnad
32 063 kr/år
Tomtarea
1 085 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-12-09

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Germunds väg såldes av oss 2022-12-09. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Germunds väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.