Hällsbovägen 25

Hällsbovägen 25

Slutpris

3 700 000 kr


Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Hällsbovägen 25


Slutpris
3 700 000 kr

Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Välkommen till ett mycket trevligt och välplanerat radhus i gott skick med fyra sovrum i barnvänliga Hällsbo!

Entréplanet består av en stor hall med bra förvaring, två sovrum, ett allrum/kontor, duschrum samt en stor tvättstuga. Duschrummet renoverades år 2015 och är helkaklat och har klinkergolv. På det övre planet har man kök, vardagsrum, två sovrum samt ett duschrum.

Vid husets entré finns en trädäckad uteplats med bra solläge i söder. På baksidan finns ytterligare en uteplats och den har tak över halva. Här finns gott om plats för både matbord och loungegrupp. I den övre delen av trädgården finns också en uteplats.
År 2022 byttes yttertaket och år 2020 gjordes en dränering av huset. År 2012 byggdes garaget om till sovrum.

Sedan bilderna utvändigt togs har hela radhuslängan bytt tak. På baksidan har en ny uteplats ersatt den som är på bilderna eftersom ny dränering har gjorts samt att det är tak endast över halva.

Hällsbo är ett mycket barnvänligt område med flera förskolor, en mycket fin lekplats, elljusspår, fina strövområden, och bra bussförbindelser! Runt knuten finns också en helt MTB-bana och på vintern 3 km längdskidspår.

Till den fina stadskärnan är det gång- och cykelavstånd och där finns all tänkbar service. Till det nya området Sigtuna Stadsängar finns det en belyst gångväng och dit är det endast några minuters promenad. I Sigtuna Stadsängar finns Internationella Engelska skolan, förskola (Raoul Wallenbergsskolan, padelhall, livsmedelsbutik, delikatessbutik, restauranger, butiker, gym, apotek mm.


Boarea/biarea
114/8,5 kvm
Driftkostnad
45 242 kr/år
Tomtarea
272 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-02-24

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Hällsbovägen såldes av oss 2023-02-24. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Hällsbovägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.