Katarina Jagellonikas väg 22 / Sigtuna - Sjudargården / Sigtuna

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea/biarea
155/30 kvm
Driftkostnad
47 448 kr/år
Tomtarea
606 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på katarina jagellonikas väg såldes av oss 2020-10-31. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på katarina jagellonikas väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Sjudargården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fint och välvårdat hus på Katarina Jagellonikas väg 22!

På entréplanet finns stora sociala ytor i det mycket rymliga och ljusa vardagsrummet med höga fönster mot trädgården. Det finns även hall, ett välplanerat kök, duschrum samt tvättstuga med groventré. Köket som är ett Puustellikök renoverades år 2010 och år 2019 byttes de flesta av vitvorna ut.

På det övreplanet finns fyra sovrum som alla är målade eller tapetserade i ljusa harmoniska färger. Det finns även ett duschrum. Båda duschrummen har klinkergolv med golvvärme och är helkaklade.

Centraldammsugare finns installerat. Varmbonat garage och förråd finns vid sidan av huset. Laddstation för elbil finns.
På framsidan finns en fin stenläggning och på baksidan har man ett stort trädäck.

Området är populärt och här bor många barnfamiljer! Närheten till förskola och skola är ett stort plus! Det är även gångavstånd till Sjudargårdsbadet och Mälarens vatten. Ett motionsspår med belysning samt en lång pulkabacke finns i området. Prästängshallen och Ansgarsvallen ligger i närområdet och här utövas bla innebandy, fotboll, judo, bordtennis och tennis.

Till den mysiga stadskärnan är det ca 20 minuters promenad och där finns all möjlig service som apotek, läkarmottagning, matbutik, caféer, restauranger och trevliga butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sjudargården

Populärt villaområde ett stenkast från Mälaren!

Området

Sjudargården består av en blandning av nybyggda villor eller radhus och äldre villor med charm.

Fritid och närservice

På cykel och gångavstånd finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplan, tennishall och mindre slalombacke med släplift samt närhet till elljusspår för motion. Sjudargårdsbadet, vid Mälarens strand, är ett populärt resmål sommartid. I Sigtuna stad finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Från Sjudargården går det bussar mot stadskärnan i Sigtuna och till Märsta. Vid Märsta pendeltågstation kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området, med den kan man åka direkt till Arlanda, Enköping och Bålsta.

Förskolor och skolor

Här har Du gångavstånd till skolor och förskolor, motionsspår samt strandpromenaden som går från Sjudargårdsbadet genom Sigtuna Stad och vidare till Björkbacka Strand. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.