Katt Anders Gränd 1

Katt Anders Gränd 1

Slutpris

5 150 000 kr


Sigtuna Stadsängar— Sigtuna

Katt Anders Gränd 1


Slutpris
5 150 000 kr

Sigtuna Stadsängar— Sigtuna

Mycket fin våning i Sigtuna Stadsängar

En unik våning i den första färdiga bostadsrättsföreningen på Sigtuna Stadsängar! Lägenheten är den näst största i föreningen och av förklarliga skäl en av de första att bli tecknad vid säljstarten.

Denna mycket fina vindsvåning, färdigställd 2019, har högt i tak, många smakfulla tillval och trots det centrala läget en privat känsla högst upp i huset utan grannar helt intill.

Trevlig planlösning med genomtänkta detaljer och bra med förvaring.

I lägenheten kommer du in i en rymlig hall, med klinkersgolv, skjutdörrsgarderob och högt i tak.

Två av sovrummen, stora till storleken, ligger till vänster från hallen, båda med elektriska rullgardiner och takfönster. Garderobsvägg respektive skjutdörrsgarderob.

Det tredje sovrummet ligger direkt till höger från hallen, med utgång till balkong med vy över innergården, har även det en skjutdörrsgarderob samt är 11 kvm i storleken.

Längst in i lägenheten, finns vardagsrummet samt köket i öppen planlösning och utgång till den stora balkongen på 15 kvm med perfekt västerläge.

Påkostat rum med flera tillval i kök, braskamin från Contura i vardagsrummet och måttbeställda gardiner från golv till tak i de stora fönstren mot väster.

Helkaklat duschrum med klinkersgolv, vattenfallsdusch och vikbara, frostade glasväggar. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och överskåp.
Vidare finns en separat gästtoalett.

I föreningen finns lokal med övernattningsrum, fullt utrustat kök samt relax med bastu som kan hyras av föreningens medlemmar. Praktiskt boende med garage i huset och separat förråd.

Sigtuna Stadsängar ligger en knapp kilometer norr om Sigtunas gamla stadskärna och har ett trevligt torg med delikatessbutik, restauranger, café, frisör, vårdcentral, gym och. matvarubutik. Samtidigt har du nära till skog och natur i till exempel Hällsboskogen med en nyligen anlagd MBX-bana, belysta elljusspår eller spela padel i WE´s nya padelhall.


Boarea
113 kvm
Avgift
4 808 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-11-12

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Katt Anders Gränd såldes av oss 2021-11-12. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katt Anders Gränd.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.