Ljustret 20

Ljustret 20

Slutpris

7 200 000 kr


Sigtuna - Björkbacka strand— Sigtuna

Ljustret 20


Slutpris
7 200 000 kr

Sigtuna - Björkbacka strand— Sigtuna

Mycket trivsamt hus i gott skick med härlig sjöutsikt i barnvänligt område!

Välkommen till Ljustret 20, ett trevligt och utbyggt hus i mycket gott skick, som har ett fint läge mot allmänning och en härlig sjöutsikt!
Huset ligger på en återvändsgata i barnvänliga Björkbacka med närhet till både skola och förskola.

Huset som är i 2 plan har en härlig öppen planlösning på entréplanet med generösa sociala ytor i form av stor matplats, kök med bardisk och vardagsrum med gott om yta samt en braskamin. Från vardagsrummet har man en fin vy mot Garnsviken. Köket är vitt och fräscht och har bra rostfria vitvaror som tex kyl och frys med ismaskin, kallt och kolsyrat vatten. Vid matplatsen finns en utgång till det stora trädäcket. På entréplanet finns även hall, duschrum, tvättstuga samt ett förråd under trappan.
Golvet på entréplanet lades om år 2016 och är ett mycket fint ljust enstavigt parkettgolv. År 2016 fick alla rum en uppfräschning med nya tapeter och färg och då sattes även braskaminen in.

På det övre planet finns den mer privata delen. Här finns ett allrum, fyra sovrum, klädkammare samt ett badrum med både badkar och duschhörna. Från tre av sovrummen har man en fin utsikt mot Garnsviken. Den tidigare balkongen är inbyggd till ett extra sovrum.

På den insynsskyddande tomten finns ett stort trädäck som går från framsidan av huset längs med huset och runt på baksidan. Plats för flera sittgrupper finns och från baksidan har man en fantastisk vy mot sjön och mot Venngarn. Solläget på tomten är utmärkt med sol någonstans hela dagen och kvällen! Solnedgången över Garnsviken är magisk!

Vid sidan av huset finns ett isolerat förråd samt en carport med motorvärmaruttag.

I området finns förskola, skola (F-6), busshållsplatser, pizzeria samt den härliga badbryggan dit det är badrocksavstånd!. Här är ett kvällsdopp ett måste eller bara gå ner och slänga i fiskespöet för att se om det nappar! På vintern fryser Garnsviken tidigt och då drar man på sig skridskorna och går ned och åker!
Till den mysiga stadskärnan med butiker, caféer, restauranger mm är det ca 2 km och det finns en belyst gång- och cykelväg längs vattnet som tar dig dit.
Bussen som stannar i området går till både stadskärnan i Sigtuna, Märsta station och till Arlanda.


Boarea/biarea
155/8 kvm
Driftkostnad
43 807 kr/år
Tomtarea
547 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-20

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Ljustret såldes av oss 2021-04-20. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ljustret.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.