Mossgatan 5 / Sigtuna - Hällsbo / Sigtuna

Stilrent hus med öppen planlösning!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
36 259 kr/år
Tomtarea
406 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på mossgatan såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på mossgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Hällsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna hemtrevliga villa på Mossgatan 5! Här stiger du in i ett stilrent, öppet och fräscht hem om 116 mycket välskötta kvadratmeter med sociala ytor. 

Entréplanets planlösning är ombyggt har består av en rymlig hall, ett stort kök med plats för både köksö och matbord, ett sovrum samt vardagsrum med braskamin och ingång till nybyggda uterummet. Det övre planet rymmer en hall med garderober, ett duschrum, ett sovrum samt ett allrum som enkelt kan byggas om till ett eller två sovrum. Samtliga rum har ett enhetligt vitlacerat Pergogolv, ljusa väggar och en smakfull inredning.

Samtliga stora renoveringar är gjorda; Takbyte på både hus och garage, panelbyte och ommålning samt nya fönster,

Huset står på en lättskött tomt med träaltaner, gräsmatta med utegym, förråd och uterum. Det intilliggande förrådet bakom garaget är omgjort till ett gästrum.

Här i Hällsbo bor du i populära kvarter. Eljuspåret ligger bara ett stenkast bort och Prästängarnas idrottsanläggning når du enkelt och bekvämt till fots. Självklart finns även närheten till exempelvis skola, förskolor, lekplatser och busshållplats. Kort och gott ett optimalt hus och läge för barnfamiljen och dig som älskar närhet till naturen! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hällsbo

Hällsbo i Sigtuna består av radhus och villor byggda omkring år 1970.

Området

Hällsbo är ett barnvänligt lugnt och uppvuxet område i norra Sigtuna som gränsar till skog och natur. Området byggdes år 1969-1970 och består av radhus och kedjehus i varierande storlekar.

Fritid och närservice

I Hällsbo finns ett elbelyst motionsspår samt även skidspår på vintern. För barnen finns flera lekparker samt ängar att springa runt på. På bekvämt cykel- eller gångavstånd finns en Prästängshallen med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall och en mindre slalombacke med släplift. Till stadskärnan är det gångavstånd (ca 20 minuter) och där finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Från Hällsboskolan går det bussar mot stadskärnan i Sigtuna och till Märsta. Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Sigtuna och Knivsta stannar i området

Förskolor och skolor

Vid Hällsboskolan finns ett flertal förskolor samt skola (Lilla St Per åk F-1). Flera av förskolorna är kommunala men här finns även Mälarens Montessori förskola även kallad Pärlan. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.