Mossgatan 5 / Sigtuna - Hällsbo / Sigtuna

Stilrent hus med öppen planlösning!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
36 259 kr/år
Totalareal
406 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på mossgatan såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på mossgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Hällsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna hemtrevliga villa på Mossgatan 5! Här stiger du in i ett stilrent, öppet och fräscht hem om 116 mycket välskötta kvadratmeter med sociala ytor. 

Entréplanets planlösning är ombyggt har består av en rymlig hall, ett stort kök med plats för både köksö och matbord, ett sovrum samt vardagsrum med braskamin och ingång till nybyggda uterummet. Det övre planet rymmer en hall med garderober, ett duschrum, ett sovrum samt ett allrum som enkelt kan byggas om till ett eller två sovrum. Samtliga rum har ett enhetligt vitlacerat Pergogolv, ljusa väggar och en smakfull inredning.

Samtliga stora renoveringar är gjorda; Takbyte på både hus och garage, panelbyte och ommålning samt nya fönster,

Huset står på en lättskött tomt med träaltaner, gräsmatta med utegym, förråd och uterum. Det intilliggande förrådet bakom garaget är omgjort till ett gästrum.

Här i Hällsbo bor du i populära kvarter. Eljuspåret ligger bara ett stenkast bort och Prästängarnas idrottsanläggning når du enkelt och bekvämt till fots. Självklart finns även närheten till exempelvis skola, förskolor, lekplatser och busshållplats. Kort och gott ett optimalt hus och läge för barnfamiljen och dig som älskar närhet till naturen! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration