Olof Skötkonungs väg 7 / Sigtuna - Staden / Sigtuna

Trevlig tillbyggd 1950-talsvilla med lugnt läge på uppväxt tomt.

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
114/83 kvm
Driftkostnad
32 176 kr/år
Tomtarea
709 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på olof skötkonungs väg såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på olof skötkonungs väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Staden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Olof Skötkonungs väg 7 - här har du chans att forma ditt drömboende efter eget tycke och smak!

Denna 1950-talsvilla på hörntomt byggdes till under 1970-talet och rymmer i nuläget 6 rum och kök (varav 4 sovrum) samt källarplan med garage på den ursprungliga delen.
Genom installation av bergvärme har villan en mycket låg uppvärmningskostnad. Vidare gjordes omdränering av grunden 2008.
Villan har renoveringsbehov, främst omläggning av yttertak, yttre målningsarbeten samt ursprunglig golvbrunn i gjutjärn i källarplanet. Se vidare information i överlåtelsebesiktningen.

Trevlig uppväxt trädgård med flera fruktträd, prydnadsbuskar och planteringar. Stensatt uteplats med delvis plasttak, delvis markis i söderläge och sol större delen av dagen.

På bekvämt gångavstånd finns S:t Pers skola (årskurs 0-6), förskola, hållplats för SL-buss, Sigtunas fina idrottsanläggning och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. Närhet till Mälaren med bad och vattenaktiviteter på sommaren och skridskobana på vintern.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.