Olof Skötkonungs väg 33 / Sigtuna - Prästängarna / Sigtuna

Mycket välhållet enplanshus på populära Olof Skötkonungs väg i Sigtuna!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
33 991 kr/år
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på olof skötkonungs väg såldes av oss 2018-08-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på olof skötkonungs väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Prästängarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av de populära enplanshusen på Olof Skötkonungs väg i Sigtuna är nu till försäljning!

Villan har genomgått kontinuerlig interiör renovering och ombyggnad 2009-2014 och är mycket smakfullt inredd med genomgående ljusa färgsättningar och högklassigt duschutrymme med klinkers/golvvärme/kakel och praktiskt vackert vitt kök (2013) med nya maskiner och ekbänkar. Genomgående ekparkett alternativt eklaminat i alla boenderum. Nya ytter-, altan- och innerdörrar.

Villan har god flexibilitet i rumsindelning och kan återställas med ett fjärde sovrum. Som komplement till eluppvärmningen finns luftvärmepump (2013) och en vacker äldre kakelugn vilka ger en tilltalande låg driftskostnad.

Exteriört har panelen på gavlarna bytts ut, taket lagts om med nytt betongtegel, nya hängrännor och stuprör monterats och dräneringen har lagts om. Nya fönster har installerats på gatusidan, i kök samt i duschrum.

Insynskyddad uppväxt trädgårdstomt med en mångfald av träd och växter, bl a äpple, plommon, hallon, vita och röda vinbär, syrén, jasmin m.m. Nytt staket runt bakre trädgården och häck på framsidan.

Garaget har elöppnad garageport och isolerad förrådsdel.

Rymligt uterum liksom stor altan med eldriven markis och nedrullningsbart solskydd har ett soligt västerläge. Lekstuga finns i trädgården.

Vacker stenläggning på uppfarten till villan samt mellan villan och garaget.

Området är anslutet till Telia Triple Play med bredband, TV och IP-telefoni.

På bekvämt gångavstånd finns förskola, skola, SL-buss, Sigtunas fina idrottsanläggning och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration